امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(05-10-2014، 17:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه هیچ دوستی ندارم ^______^

مرضی ؟ :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
آگهی
(05-10-2014، 17:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 17:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خوب ._.

آدم هر چی بیشتر دوست داشته باشه تنها تر میشه (:

آره خیلی خوبه ^_^
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ERF@N ، † αƖιєη †
بزرگ شدیم ولی پیر نه497
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
لحظات حساس زندگی>.<
 سپاس شده توسط ERF@N
(05-10-2014، 17:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 17:27)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خوب ._.

آره خیلی خوبه ^_^

ن من کسی رو نمیبینم ک بخوام باش دوست باشم ._.

همه شبیه اون آدمه تو امضامن ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سالـم
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ERF@N ، Mᴏsᴇs ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
چه بی نزاکت :|

آیسان > -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ERF@N ، † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє
خُ خدافس :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
(05-10-2014، 17:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2014، 17:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ خوب ._.

آره خیلی خوبه ^_^

ن من کسی رو نمیبینم ک بخوام باش دوست باشم ._.

همه شبیه اون آدمه تو امضامن ._.

آره ..

خیلی شبیهن ! ماشالله زیادم هستن :|

حتی از اونم احمق تر :| .. !
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mᴏsᴇs
(05-10-2014، 17:30)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه بی نزاکت :|

آیسان > -_-
چ خر -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان