03-10-2014، 15:00
بابک حاتمي: از عمد محروم نشدم
دريافت کارت زرد مقابل صبا باعث شد تا بابک حاتمي، مدافع راست تبريزي سايپا بازي با تراکتورسازي را از دست بدهد.
حاتمی درباره محرومیتش به خبرنگار "ورزش سه" می گوید:« خیلی دوست داشتم مقابل تراکتورسازی بازی کنم. چون تیم شهرم بود اما شرایط طوری رقم خورد که از حضور در این بازی محروم شدم. متاسفانه داور در بازی مقابل صبا، یک کارت زرد اشتباه به من داد و باعث شد در این بازی حساس غایب باشم».
بابک حاتمی درباره حرف و حدیث های بوجود آمده می گوید:« به شایعه ها و حرف و حدیث ها کاری ندارم. می گویند تو به خاطر تیم شهرت محروم شده ای اما این شایعه سازها باید بروند و فیلم بازی را ببینند که داور چطور اشتباه کرد و به من کارت زرد داد. من دوست داشتم روبروی تراکتورسازی بازی کنم اما قسمت نشد و باز هم می گویم عمدی در کارم نبود تا محروم شوم. امیدوارم سایپا مقابل تراکتورسازی پیروز شود و سه امتیاز ارزشمند کسب کند».
بابک حاتمی درباره حرف و حدیث های بوجود آمده می گوید:« به شایعه ها و حرف و حدیث ها کاری ندارم. می گویند تو به خاطر تیم شهرت محروم شده ای اما این شایعه سازها باید بروند و فیلم بازی را ببینند که داور چطور اشتباه کرد و به من کارت زرد داد. من دوست داشتم روبروی تراکتورسازی بازی کنم اما قسمت نشد و باز هم می گویم عمدی در کارم نبود تا محروم شوم. امیدوارم سایپا مقابل تراکتورسازی پیروز شود و سه امتیاز ارزشمند کسب کند».