امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

در پی ادعای جعلی بودن ویدیوی خم شدن آیفون ۶ پلاس ، این بار ویدیویی جدید در حضور مردم

پس انتشار ویدیوی خم شدن بدنه آیفون ۶ پلاس در کانال یوتیوب Unbox Therapy ، عده بسیاری از طرفداران اپل این ویدیو را جعلی دانسته و اپل نیز در واکنش رسمی خود به این مشکل ، تعداد شکایات کاربران از این مشکل را تنها ۹ مورد اعلام کرد.
در پاسخ به این شبهات ، امروز Unbox Therapy دوباره دست به کار شده و این بار ویدیویی را در خیابان و در حضور عابران ساخته است.

همانطور که در ویدیو می بینید این بار هم آیفون ۶ پلاس با فشاری به ظاهر کمتر از ویدیوی قبلی به راحتی خم می شود.عدم وقفه در ضبط این ویدیوی جدید ، همچنین ادعای استفاده از تکنیک های سینمایی در ویدیوی قبلی را هم رد می کند.وی همچنین با چند جمله طنز از عابران شاهد صحنهiPhone 6 Plus- The Bend Uncut سوال می کند که آیا من فشار زیادی به این گوشی وارد کردم و آیا من پرورش اندام کار هستم ؟
Unbox Therapy بعد از خم کردن آیفون ۶ پلاس به سراغ اسمارت فون موتورولا موتو ایکس می رود و با وارد کردن فشاری به مراتب بیشتر از آیفون ۶ ، نشان می دهد که این گوشی بدون هیچ آسیبی خم شده و دوباره با حال اول باز می گردد.
در پی ادعای جعلی بودن ویدیوی خم شدن آیفون ۶ پلاس ، این بار ویدیویی جدید در حضور مردم 1
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  معرفی گوشی‌های هوشمند جدید وان‌پلاس در رویداد میلان
  گوشی آیفون ۱۳ به صفحه نمایش LTPO AMOLED مجهز خواهد شد
  آیا رنگ فریم آیفون شما هم در حال محو شدن است؟
  وان پلاس ۹ تنها در ۲۹ دقیقه شارژ می‌شود!
  دوربین پی ۵۰ پرو پلاس، پنج گانه و با طراحی خاص است
  آیفون 12 شخصی‌سازی شده با الهام از شخصیت‌های مورتال کامبت معرفی شد
  تصاویری از طراحی احتمالی گوشی وان پلاس ۹ و ۹ پرو منتشر شد
  آیفون تاشو، شایعه یا واقعیت؟
  پتنت اپل برای شارژر مگ سیف آیفون
  رویداد معرفی وان پلاس 9 هشتم مارچ برگزار می‌شود

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان