امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(26-09-2014، 14:41)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
مهرزاد اماده شو بریم ازمایش .. :|

من نمیام :v
گمشو بیا دیه نکبت >_<
(26-09-2014، 14:37)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشقم منو پس زد! من برم خودکشی!
.
همگی بای دیگه این سری واقعیه
اگه گروه دارید منو دعوت کنید لاین دلم واست تنگ میشه ازتون دور باشم (:
بازم ashkan76 Smile
باااااااااااااای همگی 
تو هم باااای SomeOne HeartHeartSmile
خدافظ 129f

باش بریم (..) ..

قهموه ای میشی اونجا ._.

چرا ؟ -_-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(26-09-2014، 14:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:36)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه -_- .. اینا شایعس ._. 

12 :|

نزار دهن من باز بشه :|||||

آهان :|

رزی این دست و پاشو ببندبُکُنش تو گونی ببرش آزمایش بده ._. دیگه داره زیادی حرف میزنه :|

:V

باز کن ._. ..

آره -_- ..

نیومد (..) ..

(y) ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(26-09-2014، 14:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(y) ._.

خاک توسرت ! بدبخت روانی :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-09-2014، 14:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:41)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:37)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
مهرزاد اماده شو بریم ازمایش .. :|

گمشو بیا دیه نکبت >_<
(26-09-2014، 14:37)عاشق 22 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
بازم ashkan76 Smile
باااااااااااااای همگی 
خدافظ 129f

باش بریم (..) ..

قهموه ای میشی اونجا ._.

چرا ؟ -_-

حالا میبینی :| ..

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:(y) ._.

:| ؟
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
(26-09-2014، 14:45)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو بیا دیه نکبت >_<

.
بازم ashkan76 Smile
باااااااااااااای همگی 
خدافظ 129f

باش بریم (..) ..

قهموه ای میشی اونجا ._.

چرا ؟ -_-

نقل قول:

._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(26-09-2014، 14:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز کن ._. ..

آره -_- ..

نیومد (..) ..

(y) ._.

(y) ب خودت :||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 163
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
حالا هستم کسی خونه نیست حوصلم سر میره Smile
این عکسمو تازه پیش حسین ارباب گرفتم اسمیهSmile
هم لاین هم بی تالک هم وات  ساپ اینو گذاشتمSmile
(26-09-2014، 14:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:45)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو بیا دیه نکبت >_<
خدافظ 129f

باش بریم (..) ..

قهموه ای میشی اونجا ._.

چرا ؟ -_-

نقل قول:

._.

20% واس تو kaffe2
 سپاس شده توسط Mason
(26-09-2014، 14:47)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باش بریم (..) ..

قهموه ای میشی اونجا ._.

چرا ؟ -_-

نقل قول:

._.

20% واس تو kaffe2
| برای تو cof
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(26-09-2014، 14:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز کن ._. ..

آره -_- ..

نیومد (..) ..

(y) ._.

(y)  ب خودت :||

واس خودته ._.

(26-09-2014، 14:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-09-2014، 14:47)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ؟ -_-

نقل قول: خاک توسرت ! بدبخت روانی :|

._.

20% واس تو kaffe2
| برای تو cof

20% ._. ..
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان