امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

وووووووووووووووووووووووووواااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییی​ییییییییی خدا شنبه کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قراره با 5 تا دختر و منم با خودم 5 تا پسر همه دوست بریم لیزرتگ آخ تولدمهBig GrinWinkWinkHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart
آگهی
(25-09-2014، 22:45)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:43)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:41)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:39)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:37)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ایتالیایی ها خیلی بی حیان همش کنار ساحل بدون سانسور عکس می گیرنBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
راستی دیدید امروز چ شری شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا اینجا بچه نشسته یکیش من ..
رعایت کن ..

چشم

الان امضات رو دیدیم ایول آبی آبی آبی قرمز مسترابی!Wink
کلا نمی دونم چ م انگار مصرف کردم خیلی کم حوصله و بی توجه شدم!

تو هم معتاد شدی؟؟؟

ن امروز زیاد پا ایکس باکس بعدش خور قبل ایکس باکس اینستا قاط زدم فکر کنم بدجور الان خول و چلم!

انگار هیچکس براش مهم نیست امروز چ اتفاقی تو خور افتاد
شاید لولو اومده با خور ازدواج کرده.. بچه شون شده لولو خور خورهBig Grin

بگو چی شده؟؟
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:45)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:44)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــــــالــــا *.__.*

+___+

|:
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:47)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:45)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:43)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:41)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:39)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اینجا بچه نشسته یکیش من ..
رعایت کن ..

چشم

تو هم معتاد شدی؟؟؟

ن امروز زیاد پا ایکس باکس بعدش خور قبل ایکس باکس اینستا قاط زدم فکر کنم بدجور الان خول و چلم!

بگو چی شده؟؟

ی دختره عکس خودش رو گذاشت البته عکسش +18 بود دیگه همه پسرا کفی شده بودن هی ی چیزایی می نوشتن!
(25-09-2014، 22:46)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وووووووووووووووووووووووووواااااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییییی​ییییییییی خدا شنبه کی میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قراره با 5 تا دختر و منم با خودم 5 تا پسر همه دوست بریم لیزرتگ آخ تولدمهBig GrinWinkWinkHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

واقعا لازم بود اینجا ..
ابراز احساسات کنی ؟ :|
 سپاس شده توسط Mason ، M ATIN ، آرامش
(25-09-2014، 22:48)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:45)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:44)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــــــالــــا *.__.*

+___+

|:

)Sad:
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:46)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا لازم بود اینجا  ..
بزار خالی کنه خودشو ! (.. )
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، M ATIN
(25-09-2014، 22:48)$LAM$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:47)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم

تو هم معتاد شدی؟؟؟

بگو چی شده؟؟

ی دختره عکس خودش رو گذاشت البته عکسش +18 بود دیگه همه پسرا کفی شده بودن هی ی چیزایی می نوشتن!
یکی اینو اف کنه تا ... خفش نکردما
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:48)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 22:48)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــــــالــــا *.__.*

+___+

|:

)Sad:

/:
 سپاس شده توسط M ATIN
(25-09-2014، 22:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا لازم بود اینجا ..

چی می دونم بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>؟>

می گم این ▂▃▄▅▆▇█▓▒░ممل کرمانی░▒▓█▇▆▅▄▃▂ تو پروفایل هرکی میم سر زده این یارو چیکار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا استراحت و گذاشتن برا ما آدما!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 198 مهمان