امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(25-09-2014، 20:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 20:49)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ما دائش می کشیم
با اسرائیل تو هوا شطرنج می زنیم
بعد با ما عربی حرف می زنی ؟

نعم -_-
زهر مار Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 109
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
نقل قول: با صابر صحبت کردم با ایمانم هم صحبت کردم
خیلی خـُجـسته ای .. inrv
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(25-09-2014، 20:50)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو کجا فعالیت میکنی ؟ .__. فعالیتتو قط نکردی که ؟ ._. اگه قط نکرده باشی خدا کنه نویسنده شی ConfusedConfused (:

موبایل و رایانه :hiccp:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(25-09-2014، 20:51)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 20:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 5 تا تایپیک در روز؟
من زیر صدتاا نمیتونم بزنم تازه من از ادبیات متنفر(توهین نباشه)
ولی تاریخو ریاضیو علوم رو خیلبی دوس میدارم-__-
با صابر صحبت کردم با ایمانم هم صحبت کردم
من مخالفم اونارو چکار داریSmileتا موافق نباشم هم اتفاقی نمیوفتهWink

(25-09-2014، 20:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد چرا محروم شد ؟
واقعا که افت داره مدیر محروم شه

من بدلایلیbathtime
تو جز دائشی ؟

نوپ تو پلیس ضربتمSleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
بدرود همگی

(25-09-2014، 20:53)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 20:51)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 20:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 5 تا تایپیک در روز؟
من زیر صدتاا نمیتونم بزنم تازه من از ادبیات متنفر(توهین نباشه)
ولی تاریخو ریاضیو علوم رو خیلبی دوس میدارم-__-
با صابر صحبت کردم با ایمانم هم صحبت کردم
من مخالفم اونارو چکار داریSmileتا موافق نباشم هم اتفاقی نمیوفتهWink

(25-09-2014، 20:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد چرا محروم شد ؟
واقعا که افت داره مدیر محروم شه

من بدلایلیbathtime
تو جز دائشی ؟

نوپ تو پلیس ضربتمSleepy
تو پس جاسوس پلیس صربتی و اطلاعات فاچاق می کنی  ؟
علی هنو ما فنچیم بیا عربی رو بزاریم کنار
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Jack Daniel'ѕ
نقل قول:
احمد احمد عقاب p317
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(25-09-2014، 20:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 20:50)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی تو کجا فعالیت میکنی ؟ .__. فعالیتتو قط نکردی که ؟ ._. اگه قط نکرده باشی خدا کنه نویسنده شی ConfusedConfused (:

مدیرش امیررضاس نَ ؟ \:

دعا کن پیشنهاد شی .__. چون اخلاقتم موردی نداره .-. با هیچکیم بحثت نمیشه ._.

فعالیتتم که خوبه .-.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
(25-09-2014، 20:52)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 20:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 20:49)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ما دائش می کشیم
با اسرائیل تو هوا شطرنج می زنیم
بعد با ما عربی حرف می زنی ؟

نعم -_-
زهر مار Big Grin

Angel
(25-09-2014، 20:55)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
احمد احمد عقاب p317

حیف از من بزرگی وگرنه بهت نشون می دادم فوش بدی چی میشه Big Grin

(25-09-2014، 20:55)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 20:53)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرش امیررضاس نَ ؟ \:

فعالیتتم که خوبه .-.
من تو موبایل بودم و هستم
5 صفحه یا بیشتر مطلب دارم اونجا این فنچول 1 صفحه هم نداره

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mïņ̃†êR
(25-09-2014، 20:55)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرش امیررضاس نَ ؟ \:

فعالیتتم که خوبه .-.

دیگه برام مهم نیس Angel

وقتی بیشتر رفیقامون رفتن یا بن شدن
دیگه چه فایده ؟ ( حرف سیاسی نزدم شیوا بنم نکن )

چند وقت دیگه هم درسا سنگین میشه میریم پی زندگیمون

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 87 مهمان