29-03-2014، 18:44
سلنا گومز ماه ژانویه به این بهانه که میخاد زمانی رو به خودش اختصاص بده به مدت دو هفته در مرکز باز توانی بود و مثل این که خیلی مشتاقه در این باره حرف بزنه.
سلنا در این مورد گفته که بخاطر حرفه و کارش خیلی تحت فشاره و این که این فشار ها از ده سالگی روی او بوده و از اون موقع نتونسته استراحت کنه و زمانی رو به خودش اختصاص بده .
سلنا گفته:دور و بر من پر از ادم هایی است که مدام سعی دارن منو راهنمایی کنن و بهم بگن که چکار بکنم و چکار نکنم!بعضی هاشون واقعا میخان به من کمک بکنن اما بعضی دیگه نه!!اونا مدام منو تحت فشار میذارن:من باید سکسی باشم من باید تو دل برو باشم من باید خوب باشم و...من باید در عین حال همه ی این صفات رو داشته باشم .تمام روز دوستام مدرسه خانواده و کارم منو تحت فشار میذارن بهم میگن چی بپوشم چطور بنظر بیام چی بگم چطور رفتار کنم و...تا این که این اواخر دیگه کنترلم از دستم خارج شد و خودمو گم کردم .من به این پیشنهاد اطرافیان فک کردم و سعی کردم خودمو تغییر بدم چون واقعا برام مهمه که خودم باشم همونی که بقیه از من انتظار دارن میخام اینو بدونین این شمایید که دنیارو تغییر میدین ن من و این عالیه که واقعا شما میتونین این کارو بکنین.من اینجام که درمورد راهی که رفتم بهتون بگم من نمیخام به رسانه ها بگم بلکه اینجام به خودتون بگم .
او ادامه داد که برای تغییر دنیا باید اعتماد بنفس و خود باوری داشت!
اما نظرات کاربران در سایت های خبری نشون داده بود که او را دروغگو خطاب کردن و مردم معتقد بودن اینا همش یه مشت شعاره که سلنا اونارو تکرار کرده .تمام کارای وی را بازی و خودش را بازیگر خطاب کرده بودن!!
ولی سلنا محشره
اصلا هم دروغگو نیست
اون بهترین دختر دنیاست