امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(25-09-2014، 16:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:21)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا /^_^\

جییییییییییعغغغ>.<

نسترن>.<

دوزپسرم-.-
کیانا ^_^

من چن بار باید بت بگم من دوس پسرت نیستم ؟:|
هستی^.^

چیز نخورااا-.-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence
آگهی
(25-09-2014، 16:23)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
داری مسخره بازی در میاری !
اینم میشه گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 78

خودمو تعلیق کردم ^_^

امروز, 04:51 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: امروز 04:52 PM، توسط دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × .
V:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/0ziydoc5hjuw2vcwlwlq.png

:v

نــآم درخشـآن من در صپـآص به چشم میـآید .-.
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ρѕуcнσραтн
ندا خب بعدشم میتونی دربیاری خودتو دیگه پنل داری خنگه25r30

پس تو منو تعلیق کن .. کسی نمیفهمه .. تروخدا .. باشه ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، ~Mahnaz~ ، ρѕуcнσραтн ، Dead Silence
معرفت کردگار دیدن این عالم است
سلامAngel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence
سلام بکس..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence
(25-09-2014، 16:26)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 16:21)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا /^_^\

جییییییییییعغغغ>.<

نسترن>.<

دوزپسرم-.-
کیانا ^_^

من چن بار باید بت بگم من دوس پسرت نیستم ؟:|
هستی^.^

چیز نخورااا-.-
:| نیستم >_<

(25-09-2014، 16:26)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا /^_^\
دلم برات تنـــــگ شده بود نـسییییی >----^_______^---<

خیلی کم پیدایی ..
^_^ اسکولیا

تو لاین همو میبینیم :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، ~KiAηA~
خنگول اخه تعلیقت کنم خودت میتونی دربیاری بیا فش بده محرومت کنم قشنگ یروزbathtime

ن نمیتونم .. لعیا ی بار مدیر ثابت بود تعلیق شده بود و نمیتونست خودشو از تعلیق بودن در بیاره .. زود باش دیه
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، ~Mahnaz~
(25-09-2014، 16:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معرفت کردگار دیدن این عالم است
سلامAngel

همین الان رفتی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 78
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ~Mahnaz~
چه جمعیتی :183:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
درود

شیوآ رضآ رو بن دآئم کردینـ ؟؟ رضآیی که اومده بود پیشنهآدآت بآ صآبر بحث میکردو میگم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  گفتگو آزاد | نُسخه [467]
Wink اگه یه هفته آزاد بودی دوس داشتی باکی و کجا باشی؟
  گفتگو آزاد | نُسخه [466]
  گفتگو آزاد | نُسخه [465]
  گفتگوی آزاد | نسخه ۴۶۴
  گفتگو آزاد | نسخه 463
  گفتگو آزاد | نسخه 462
  گفتگو آزاد | نُسخه [461]
  گفتگو آزاد | نُسخه [460]

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان