امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(25-09-2014، 2:08)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمیاد
دارم با عشقم میحرفمHeartAngel

اسم عشقت چیه؟ :/

چند تا عشق داری توBig Grin

منظورت ارشامه؟؟؟ یا حامده؟؟؟

(25-09-2014، 2:09)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ تو کی این همه ستاره گرفتی

وقت گل نیTongueBig Grin

من نزدیک یه سال و چند ماهه ک عضوم...پس طبیعیه ک این همه ستاره داشته باشم..

راستی من ی ستاره درخشان گرفته بودم بعدش جوگیر شدم همش تاپیک میزدم این ستاره هام هی بیشتر بشه من ذوق کنم Big Grin

والا بگم ک با این چیزا خودمونو سرگرم میکردیم کههههههه بعد یه مدت ما فهمیدیم اقا اصن چرا تاپیک بزنم همش؟! چ فایده ای داره خودمو خسته کنم...نویسنده هم ک نمیشم پس بیخیال....و از اون روز تا حالا هیچگونه فعالیت تاپیکی در من مشاهده نشد...Big Grin

این بود ماجرای ما....
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 61
 سپاس شده توسط ηἔ∂Δ
آگهی
سلاممم

خوبید؟
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(25-09-2014، 2:11)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 2:08)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم نمیاد
دارم با عشقم میحرفمHeartAngel

اسم عشقت چیه؟ :/

چند تا عشق داری توBig Grin

منظورت ارشامه؟؟؟ یا حامده؟؟؟

(25-09-2014، 2:09)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگ تو کی این همه ستاره گرفتی

وقت گل نیTongueBig Grin

من نزدیک یه سال و چند ماهه ک عضوم...پس طبیعیه ک این همه ستاره داشته باشم..

راستی من ی ستاره درخشان گرفته بودم بعدش جوگیر شدم همش تاپیک میزدم این ستاره هام هی بیشتر بشه من ذوق کنم Big Grin

والا بگم ک با این چیزا خودمونو سرگرم میکردیم کههههههه بعد یه مدت ما فهمیدیم اقا اصن چرا تاپیک بزنم همش؟! چ فایده ای داره خودمو خسته کنم...نویسنده هم ک نمیشم پس بیخیال....و از اون روز تا حالا هیچگونه فعالیت تاپیکی در من مشاهده نشد...Big Grin

این بود ماجرای ما....
باور ن من الان متوجه ستاره هات شدم خب چرا درخواست نویسندگی نمیدی

(25-09-2014، 2:15)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممم

خوبید؟
سلام هی بد نیستیم شما خوبی؟^.^
بعله خوب هستم

چه خبرا از زندانتون
(25-09-2014، 2:15)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممم

خوبید؟

سلام ممنون شماخوبی؟

بیخیال رویا بالاخره یه روز باید از اینجا رفت...
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط ηἔ∂Δ
(25-09-2014، 2:21)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممم

خوبید؟

سلام ممنون شماخوبی؟

باشه:ag54:
شب بخیرAngel
(25-09-2014، 2:20)Mèg∆ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله خوب هستم

چه خبرا از زندانتون

زندان؟منظورتون از زندان چیه؟؟؟

هاااااا گرفتم مدرسهBig Grin

هیچی والا..هی درس میدن...روز اول مدرسه درس دادن...پوووف....ریاضی تا صفحه 8 باید حل بشه ... علوم تحقیق کنین فصل اولو یه دور بخونین...فارسی فعالیتاشو حل کنین اوووووووووووووف امسال داغونمون میکنن...منم ک معتاد نت نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم:/

اه ... اه .. اه...نمیدونم تازگیا چرا اینقدر خابالو میشم بعد مدرسه...میام خونه ناهار میخورم یه راس میخوابم میبینم شب شده ساعت 6ونیمه :/
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

سپاس شده توسط ηἔ∂Δ
منظورم آرشامهAngel
(25-09-2014، 2:23)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-09-2014، 2:21)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاممم

خوبید؟

سلام ممنون شماخوبی؟

باشه:ag54:
شب بخیرAngel

Good Night WinkHeart

(25-09-2014، 2:26)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم آرشامهAngel

اها...بحرف...Big Grin
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

علوم دارین..@_@

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 87 مهمان