امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(24-09-2014، 22:27)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:26)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:22)bita16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:21)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:20)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله که فقط سه نفر میدونن

و نفر سوم کیست؟ 0__0
منTongue

اخه من نمیفهمم این قضیه ک قضیه مهمی نیست...

اوشونم ی ادمن ... بذارین راحت باشه تورو خداUndecided

اینقدر غیبت نکنینBig Grin

آدم بدی نیس به مولا...
اره به خدا

اره واقعا...Big Grin

حالا منم میرم بای...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ƊЄƤƦЄƧƧЄƊ

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 34
 سپاس شده توسط Titiw
آگهی
(24-09-2014، 22:25)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ضمن قیافتو انقدConfused نکن
زیادی خوشگل میشی
خوشگل هستم D:

دست بزنم برات ؟ :hiccp:
چقد با مزه شدی پسرم cof

این شکلک مال منه ! ی بار دیه ازش استفاده کنی گ.آ رو میبندم :|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Titiw
خب تا کی هستید؟من ۴شنبه با۵شنبه تا نصف شب هستم
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
 سپاس شده توسط Titiw
(24-09-2014، 22:25)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ضمن قیافتو انقدConfused نکن
زیادی خوشگل میشی
خوشگل هستم D:

دست بزنم برات ؟ :hiccp:
چقد با مزه شدی پسرم cof
لطف کن نگو پسرم -_-
هی فک میکنم ننه بزرگم صدام میکنه :hiccp:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Titiw
(24-09-2014، 22:23)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:22)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:18)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:16)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:11)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟؟؟

باشع ابجی ولی اصلا ما ک باهم حتی خیلی وقته حرف نزدیم...فقط تو لیستمع همین!!!

اگه اونم راضی نیستی میتونم حذفش کنم :V

آبجی قضیه چیه؟ Undecided

هیچی اجی...قضیه در مورد 1 نفره ...
Big Grin

خیلی داری مشکوک میزنی ها
زود بیا پ.خ توضیح بده ببینم قضیه از چه قراره...
من جیک و پوک زندگیمو بت گفتم DodgySleepyتو همین یه قضیه رو توضیح بدهTongue
اهنگ بگی کشتمتAngry

آجی
 سپاس شده توسط Titiw
http://8pic.ir/images/beuzkdyj6ot3mq3wjvfi.png

من در اون لحظه ~~> :|||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(24-09-2014، 22:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از مدل موهام بدم میاد >______<

عکستو بفرست ببینمBig Grin
(24-09-2014، 22:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطف کن نگو پسرم -_-
هی فک میکنم ننه بزرگم صدام میکنه :hiccp:
تو سوم راهنمایی بودی پارسال.. ؟ یا هشتمی ؟ 129f
(24-09-2014، 22:28)SomeOne  نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شکلک مال منه ! ی بار دیه ازش استفاده کنی گ.آ رو میبندم :|
تهدید = 50 درصد اخطار *-_- :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason
(24-09-2014، 22:28)bita16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:24)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:23)bita16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:22)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتا داره تو تختش میپرهBig GrinBig GrinBig Grin
تو از کجا میدونی؟؟؟

دارم از پنجره میبینم  جلوی خونمونی
خجالت بکش منو دید میزنی؟

برو بابا دختر خالمی در ضمن چرا نگفتی پستر snsdگرفتی بی شورAngry
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
ای اوف آخ -_-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان