امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(24-09-2014، 22:21)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:20)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:18)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:16)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:11)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی؟؟؟

باشع ابجی ولی اصلا ما ک باهم حتی خیلی وقته حرف نزدیم...فقط تو لیستمع همین!!!

اگه اونم راضی نیستی میتونم حذفش کنم :V

آبجی قضیه چیه؟ Undecided

هیچی اجی...قضیه در مورد 1 نفره ...
Big Grin

بله که فقط سه نفر میدونن

و نفر سوم کیست؟ 0__0
منTongue
 سپاس شده توسط ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
آگهی
(24-09-2014، 22:18)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:16)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:11)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:08)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:06)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـآم همگی =)))

س

درموردش فکر کن

خوبی؟؟؟

آبجی قضیه چیه؟ Undecided

Big Grin

خیلی داری مشکوک میزنی ها
زود بیا پ.خ توضیح بده ببینم قضیه از چه قراره...
من جیک و پوک زندگیمو بت گفتم DodgySleepyتو همین یه قضیه رو توضیح بدهTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 32
 سپاس شده توسط Titiw ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀
(24-09-2014، 22:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.
خخخ :> 

زنت کجاس ؟ بیاد جمعت کنه -___-*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Titiw ، ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ ، ~Mahnaz~
(24-09-2014، 22:22)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتا داره تو تختش میپرهBig GrinBig GrinBig Grin
تو از کجا میدونی؟؟؟
(24-09-2014، 22:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:21){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:19){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.

سلام کثافت cof

شما؟.-.
خواستم برقرای ارتباطمو قوی کنم ._.

من شهرامم ._.

خیلی قوی شد :|
منم مرادم :|
 سپاس شده توسط Titiw
(24-09-2014، 22:22)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:08)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س

درموردش فکر کن

خوبی؟؟؟

آبجی قضیه چیه؟ Undecided

Big Grin

خیلی داری مشکوک میزنی ها
زود بیا پ.خ توضیح بده ببینم قضیه از چه قراره...
من جیک و پوک زندگیمو بت گفتم DodgySleepyتو همین یه قضیه رو توضیح بدهTongue
اهنگ بگی کشتمتAngry
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 
(24-09-2014، 22:18)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در ضمن قیافتو انقدConfused نکن
زیادی خوشگل میشی
خوشگل هستم D:

دست بزنم برات ؟ :hiccp:
 سپاس شده توسط Dead Silence
(24-09-2014، 22:23)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .-.
خخخ :> 

زنت کجاس ؟ بیاد جمعت کنه -___-*

:|
خونشه :|
(24-09-2014، 22:17)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز یه مشکلی پیش اومده .. /:

من عکسم الان این سیاه سفیدس ..

میرم تو پروفم اون اواتار قبلیس /:

برا تو ام همینطوریه ؟ 

چیکار کنمممم ؟ >_<

مدرسان شریفTongue
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 32
(24-09-2014، 22:23)bita16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 22:22)nanaz^.* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیتا داره تو تختش میپرهBig GrinBig GrinBig Grin
تو از کجا میدونی؟؟؟

دارم از پنجره میبینم جلوی خونمونی
オコッテノセカイワイチバンキレイナデス .. 

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 50 مهمان