امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(24-09-2014، 19:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غذای ناسالم .. همبرگر ..

ینی چیزیم نمیشه ؟ (.. )

کالباس _ سوسیس _ همبرگر _ تون مآهی !! :|

نِمیدونَم فقد نوشته بود یه بیماری جدیدی که با این غذا ها وارد بدن میشه !! :||||||||||||||||||||||||||||||||||
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
من برم! خدافظی!!!!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 23
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Interstellar ، Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ( lιεβ ) ، Mason
(24-09-2014، 19:49)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم! خدافظی!!!!

خدافظـ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
دستت طلا پَری گُلی !! ((((((((((:

____

خُدافض .. رهآ !! ._.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-09-2014، 19:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غذای ناسالم .. همبرگر ..

ینی چیزیم نمیشه ؟ (.. )

نِمیدونَم فقد نوشته بود یه بیماری جدیدی که با این غذا ها وارد بدن میشه !! :||||||||||||||||||||||||||||||||||

وای نه >_<

پیرم .. ولی خیر پیر نیستم .. جوونم ولی گستاخ نیستم .-.

هیچی ایسان ..

:*
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، Ƒαкє ѕмιƖє
(24-09-2014، 19:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:49)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غذای ناسالم .. همبرگر ..

ینی چیزیم نمیشه ؟ (.. )

وای نه >_<
:>>>>>>>>>>>>>>>>>

مَن الان یه سال دارم بدون همبرگر و سوسیس و کالباس زندگی میکُنم !! :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
هنگ کرده بودم -_-

سلام (:
 سپاس شده توسط Interstellar ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason ، ( lιεβ )
بیخیال مهم نی .. من خوردم دیه -_-

(24-09-2014، 19:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غذای ناسالم .. همبرگر ..

ینی چیزیم نمیشه ؟ (.. )

وای نه >_<
:>>>>>>>>>>>>>>>>>

مَن الان یه سال دارم بدون همبرگر و سوسیس و کالباس زندگی میکُنم !! :|
منم خیلی وخ بود نخورده بودم -_-
 سپاس شده توسط CTG ، Ƒαкє ѕмιƖє
دُخی دُخی رو مُخی .. خوبه ک نیستی هیچ پُخی .. دیش دالام دیش دالام دانگ دینگ دیدی دیریریریری لالانگ :|

اشکین 0098 هدفش از این آهنگ چی بود ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 23
 سپاس شده توسط CTG ، ( lιεβ )
خدافظــ همگـی :|

آیسان قاعدتا هیچ هدفی نداشته

و فازم نداشته گویا :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 89 مهمان