امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(24-09-2014، 19:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:30)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب شرمنده دیگه اسمم دست خودم نبودهـ دوستان :|

خُ آخه لامصب میدونی داستان چیه ؟ :|

آواتارت هم پسرونس همش :|

سرکاریم ؟ :/

بازم مث من^_^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 19
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღSηow Princessღ ، Interstellar
آگهی
(24-09-2014، 19:32)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم یه شخصه :|

میخوای عوض کنم ؟ :|

خُ این یارو ی شخصه .. :/

بقیه آواتارات چی آواتار قبلیات :| ؟

البته همیشه با خودم میگفتم چطور میشه ی پسر عاشق سیروان خسروی باشه و امضاشو سیروان بزاره :||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 19
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Interstellar ، ∆ MeRzaD ∆
برم از پنجره اتاقم اتاق کیانا رو لیزر بزنم بیاد دم پنجره یکم بخنندیم.

8 شد بای.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
پسره..|:

مگه میشه.. !؟

اسمه منم کوروشه.. -_-

(24-09-2014، 19:30)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:27)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث اسم منه^___________________________________^

رهـآ.. تو من وتو.. -_-

رهی.. هس.. -_- بغیر از اون رها من دیگه پسر ندیدم رها باشه.. -_-
 سپاس شده توسط Interstellar ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(24-09-2014، 19:33)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم مث من^_^

._____. این آخه اخلاقشم پسرونس یُ خدی :/ .. !

میخواین با هم آشناتون کُنم ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 19
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Interstellar ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(24-09-2014، 19:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:32)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان ماهان اینجا اکانت داره اونوقت نمیدونه کجاست؟ :|

خودم واسش درست کردم -_- ..

واقعن ؟ :|||||

آدرس اکانتشو بده ببینم ._. :|||

رمزشو دارم برم باهاش ان شم؟ ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=132772
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-09-2014، 19:33)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:32)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتارم یه شخصه :|

میخوای عوض کنم ؟ :|

خُ این یارو ی شخصه .. :/

بقیه آواتارات چی آواتار قبلیات :| ؟

البته همیشه با خودم میگفتم چطور میشه ی پسر عاشق سیروان خسروی باشه و امضاشو سیروان بزاره :||

خب قشنگ بودن :||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-09-2014، 19:34)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمزشو دارم برم باهاش ان شم؟ ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=132772

عین غزله منم برا غزل اکانت درست کردم باهاش نمیاد :||

اینقدری ک فلش برا ما جذابه برا اینا نی :|

البته برا ما ها هم جذاب نی ..

فقد باس خاطر چند نفری میایمـ ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(24-09-2014، 19:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:33)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم مث من^_^

._____. این آخه اخلاقشم پسرونس یُ خدی :/ .. !

میخواین با هم آشناتون کُنم ؟ :|

اخلاقم پسرونس آیا ؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-09-2014، 19:34)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب قشنگ بودن :||

این تَن بمیره راس میگی ؟ .____.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان