امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】

(24-09-2014، 19:21)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید سپاس بدید ..

من رهبر ضد سانسور بشم |:

صابر رو به پایین بکشم !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=129&pid=2489212#pid2489212
ینی چی.. ؟ً! -_- من نفهمیدم.. :v
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H
آگهی
(24-09-2014، 19:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:15)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  بر دانش اموزان میهن اسلامی .

درود مرد حق :>

به آقا امروز ..

سفارش کردم ..

ترموستات تورم درست کنن !

|:

تا دندم کار میکنه به ترموستات چیکا دارم؟ ._.

هر دوتاش واس خودت زاپاس بزن محتاج نشی :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H
(24-09-2014، 19:16)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز این تو اینه دید خودشو :|

عوضی :|

(24-09-2014، 19:17)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیش نمیگیرم ._.

-_-

نقل قول: امم تو پروفایلم هستا !

ماهــآن :|

15 :|

دیگه ؟ :|

عاشق راک :|

خب همینا دیگه !

آها دخترم !

اگه چیزی هست بپرس جواب بدم :|

دُختری ؟ :|

بعد اسمت ماهانه ؟ :|

عع پَ مهرزاد یاد نگیر من فک نمیکردم این دخترباشه :|||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 17
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Interstellar ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، CTG
(24-09-2014، 19:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

salam ('' )

علیک سلام
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آیا میدانید " خالد مشعل " یه داداش داره به اسمه " جاسم فندک " ؟
البته "قاسم منقل" و "هاشم انگل" هم هستند که داداشای کوچیکترشن ^_^
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 17
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، آرامش ، ღSηow Princessღ ، S R U H ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ρѕуcнσραтн ، CTG ، *نیوشا*14 ، Brooklyn Baby
(24-09-2014، 19:23)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:21)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید سپاس بدید ..

من رهبر ضد سانسور بشم |:

صابر رو به پایین بکشم !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=129&pid=2489212#pid2489212

پدر هممون رو در آوردی(:

گناه من چیه ؟

که نمیتونم دوتا موضوع اجتماعی بزنم ..

سانسورش نکنن !

میخوای به دو نفر هم یه چیزی یاد بدی اونم علمی و اجتماعی

چهارتا فاحشه مغزی که به هر رابطه چه زن و مرد و غیره جنسی نگا میکنن ..

میان حذفش میکنن !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، ըoφsիīkα
(24-09-2014، 19:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:16)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 19:17)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیش نمیگیرم ._.

-_-

خب همینا دیگه !

آها دخترم !

نکنه فک کردی همون ماهانه؟ :|||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
مآهان اسمه دختره..؟ً! |:

مگه اسمه پسر نبـود.. ؟! -_-
 سپاس شده توسط Interstellar ، Ƒαкє ѕмιƖє ، S R U H ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، CTG
(24-09-2014، 19:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیش نمیگیرم ._.

-_-

خب همینا دیگه !

آها دخترم !

خب ماهان اسم دخترهـ :|||
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(24-09-2014، 19:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنه فک کردی همون ماهانه؟ :|||

خنگ نیستم ماهان حتی نمیدونست فلشخور کجاس :|||||

(24-09-2014، 19:27)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مآهان اسمه دختره..؟ً! |:

مگه اسمه پسر نبـود.. ؟! -_-

همون :/

(24-09-2014، 19:27)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب ماهان اسم دخترهـ :|||

جون مَن ؟ :|

اسم پِسَر بود آ ._. .. !

دیگه همه اسم آ دارن مثنی میشن :|||||
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【209】 17
 سپاس شده توسط S R U H ، Interstellar ، آرامش ، ∆ MeRzaD ∆ ، ღSηow Princessღ ، CTG

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان