امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(24-09-2014، 16:27)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا بیاد بسازه پاره شده رفته پی کارش =|

.. :V

(24-09-2014، 16:24)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنه تو فاعل بود ؟ 0_0

خر مغزشو گاز گرفته ؟ ._.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، | NEON DEMON |
آگهی
(24-09-2014، 16:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:23)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ننه ! :|

:| .. 

از تجربه های رز استفاده کنید (.. ) 

خودش تو دوران مدرسه حامله شد :v

+ سلام ..

دلم برات تنگ شده بود فرزندم ^_^ ._.

._. ..

آخی (._. )
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mason
(24-09-2014، 16:27)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:24)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وقتا با خودم میگم زنش از دستش چی میکشه بیچاره :|

باید بسازه -_-

(24-09-2014، 16:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:23)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ سلام ..

نکنه تو فاعل بود ؟ 0_0

نه s:
من فیلمتونو دارم ._.
این بچمه کثافت >_<
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، | NEON DEMON | ، ∆ MeRzaD ∆
رضا، نیکی، مهراوه

چرا؟
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 200
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mason ، | NEON DEMON |
(24-09-2014، 16:27)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2488607 dateline=1411565232]

+ سلام ..

نکنه تو فاعل بود ؟ 0_0

نه s:
من فیلمتونو دارم ._.
[/quote]

بده ببینیم ._. ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Jack Daniel'ѕ ، an idiot
(24-09-2014، 16:30)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا، نیکی، مهراوه

چرا؟

زیرا :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ×ThundeRBolT×
(24-09-2014، 16:30)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا، نیکی، مهراوه

چرا؟

+ ممد ._. ..

مهراوه جوگیر شده بود v:

رضا و نیکی هم داستان داشتن :|
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Jack Daniel'ѕ ، ×ThundeRBolT×
(24-09-2014، 16:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وقتا با خودم میگم زنش از دستش چی میکشه بیچاره :|

باید بسازه -_-

(24-09-2014، 16:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+ سلام ..

نکنه تو فاعل بود ؟ 0_0

نه s:
من فیلمتونو دارم ._.
این بچمه کثافت >_<
مگه بچت نمیتونه فاعل باشه ؟_؟
(24-09-2014، 16:30)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 16:27)undefined نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote pid=2488607 dateline=1411565232]

+ سلام ..

نکنه تو فاعل بود ؟ 0_0

نه s:
من فیلمتونو دارم ._.

بده ببینیم ._. ..
[/quote]

واسه بابات فرستادم برو ازش بگیر :V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Jack Daniel'ѕ ، Mason
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: frost، اقیانوس اشک ها، ★★ Ali ★★، 1 مهمان

بچه ها غرق نشین یه وقت =|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، | NEON DEMON |
(24-09-2014، 16:31)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا، نیکی، مهراوه

چرا؟

زیرا :|
|:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان