امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

نقل قول: شما دوتا اصلا با هم هماهنگ نیستین :|

زدین همرو اسکی >_<

اه -_-

قصد 0 کردن موضوعامو دارین ؟ O_O

پوففف :|

مهم نیس ..

ولی تالار تکست انگلیسیو میزنم مهم کن D:

اوکی ؟!
مگه قراره هماهنگ باشیم؟Smile
من کاری به موضوعات درست ندارم کلا اسپمای تالار دخترونه با اواست پسرونه بانداتکس گرافیم بامن 

موضوع مهمی نیست که مهمش کنم برای این میگمم که تو دخترونه نزاری
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby
آگهی
(24-09-2014، 15:09)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:06)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاب نبودیم._.
نمیدونم ولش کرد دیه

بودیــن |:

چ بــاحـالیـد شمـا -_-

تازه اون موقع ک ایدین با روژی بود ب من گفت مهنازو بده روژیو بگیر تازه من ک مشهدم با مهناز باشم تو ک تهرانی با روژی ((: من قبول نکردم |: الان حالا اون با مهنازه ولی من با روژی نیسم |: ای کاش قبول میکردم._.
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
تالار پسرونه داریم ؟ ..

برای عکس همین آواتار اینا ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 185
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα
(24-09-2014، 15:13)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:09)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:06)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاب نبودیم._.
نمیدونم ولش کرد دیه

بودیــن |:

چ بــاحـالیـد شمـا -_-

تازه اون موقع ک ایدین با روژی بود ب من گفت مهنازو بده روژیو بگیر تازه من ک مشهدم با مهناز باشم تو ک تهرانی با روژی ((: من قبول نکردم |: الان حالا اون با مهنازه ولی من با روژی نیسم |: ای کاش قبول میکردم._.

|: خفــه شــو

بســه !

شـاید نخوان بقیـه بدونــن ...

-_- راجــع بــه کیـفــ و کفـش مدرسـتون حرفــ نمیزنـی
 سپاس شده توسط pesare bad
(24-09-2014، 15:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تالار پسرونه داریم ؟ ..

بلی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα
(24-09-2014، 15:15)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:13)ar sham نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاب نبودیم._.
نمیدونم ولش کرد دیه

بودیــن |:

چ بــاحـالیـد شمـا -_-

|: خفــه شــو

بســه !

-_- راجــع بــه کیـفــ و کفـش مدرسـتون حرفــ نمیزنـی
من نگفتم ک |:
بی اصاب -_-
تا دیروز ما رو می دیدی مِن مِن می کردی
الان شاخ شدی مَن مَن می کنی !
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(24-09-2014، 15:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شما دوتا اصلا با هم هماهنگ نیستین :|

زدین همرو اسکی >_<

اه -_-

قصد 0 کردن موضوعامو دارین ؟ O_O

پوففف :|

مهم نیس ..

ولی تالار تکست انگلیسیو میزنم مهم کن D:

اوکی ؟!
مگه قراره هماهنگ باشیم؟Smile
من کاری به موضوعات درست ندارم کلا اسپمای تالار دخترونه با اواست پسرونه بانداتکس گرافیم بامن 

موضوع مهمی نیست که مهمش کنم برای این میگمم که تو دخترونه نزاری

آره چون همه مدیرا باید حرفاشون یکی باشه (;

اگر نباشه کار بنگ میزنه ..

پس نسخه نسخه میزنم ..

ب آوام میگم ک در جریان باشه دُختر ..

بعد !

ی چیزی .. !

بیا پ.خ مُ ج بده ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ըoφsիīkα
(24-09-2014، 15:15)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-09-2014، 15:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تالار پسرونه داریم ؟ ..

بلی

لینکشو میدی بی زحمت ؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 185
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=171910
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
درود بر همگی
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 185
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان