امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(22-09-2014، 22:39)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:37)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشد ک نویسنده شین ! ولی جوگیر نشین :v
اشک تو چشام حلقه زد cry girl

ینی میشه من صورتی شم ؟ cry girl

چرا کسی به من نگفت دارن انتخاب میکنن cry girl

منو پیشنهاد بدید من همه چیم عوض شده ! اخلاقمو ببینید من اصن با کسی درگیر نمیشم دیگه cry girl
فعالیتمم عالیه 50 صفه تو گردشگری دارم 20 صفه تو فرهنگی cry girl
:|
بی احساس .. /:

منو پیشنهاد بده رز >___________<

من این دوره باید نویسنده شم ):

خیلی زحمت کشیدم چرا درک نمیکنین منو )':
._.
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
نقل قول:
اخططارت چرا لغو شده؟گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 114
نمیدونم اصن کِی اخطار دادن کی لغو کردن , .. :|

شیوا چرا اینطور میکنی ؟ :ngh: دشمنی که نداری با من .. 

من از کجا بدونم آخه ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(22-09-2014، 22:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر دارم میرم هشتم...
کــیآcry girl
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
مامانمو نویسنده کنین>.<

(22-09-2014، 22:43)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر دارم میرم هشتم...
کــیآcry girl

جونم؟
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mᴏʙɪɴᴀ
تینا ! رنگتو نگا کن 0.0
 سپاس شده توسط Dead Silence
(22-09-2014، 22:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانمو نویسنده کنین>.<
من ارزوی نویسندگیو به گور میبرم .. p336
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(22-09-2014، 22:33)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعا کنید فردا برف بباره مدرسه ها تعطیل شه .-.
یا اینکه انقدر بارون بیاد که اب گرفتی بشه جوبا پرشه بزنه بیرون تعطیل شیم:p325:

(22-09-2014، 22:44)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 22:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانمو نویسنده کنین>.<
من ارزوی نویسندگیو به گور میبرم .. p336
مــنمcry girl
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

امیر دارم میرم هشتم...

همون سوم راهنمايي ديگه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

یادش بخیر .. منم یه بار آنلاین شدم دیدم صورتیم ( پدر فریدو در اوردم ! )
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
من حاضرم آمونیاک خالص تنفس کنم ولی :
بوی ماه مهر به مشامم نرسه . . . !
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 114"
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mason ، •ДmịrHoSsiŋ•

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان