امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(22-09-2014، 21:22)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

( ・_・)ノ

یـآسی تورو خدآ دچـآر سوئ تفـآهم نشـو .-.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(22-09-2014، 21:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 21:22)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 21:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآمـآن من حـآضرم حـآمت بـآبـآم شه .-.
این چی میگه ؟ -_-

کیا مگه تو مادره این مهنازی ؟v:

مهناز نَوَمه ؟ *.__.

او مای گآد *._.*

عـآره .-.

(22-09-2014، 21:22)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز تو سیما رو میشناسی؟؟

نـه :|
پس چرا من تورو میشناسم؟؟؟Huh
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(22-09-2014، 21:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا تو خودت پدر نداری از زیر بته به عمل اومدی اونوخ رفتی مهنازو از پرورشگا برداشتی اوردی ؟ vvvVvv:

(22-09-2014، 21:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا بیا این پسره رو عقد من
امیرحسین ؟ ::v

_

لامصب باید تو گینس ثبت بشه *.-.*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/gc4ahivhiupfldz5zwyb.png

اون موقع من بدبخ بی پدر نبودم :||

(22-09-2014، 21:27)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 21:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 21:22)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 21:17)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـآمـآن من حـآضرم حـآمت بـآبـآم شه .-.
این چی میگه ؟ -_-

کیا مگه تو مادره این مهنازی ؟v:

مهناز نَوَمه ؟ *.__.

او مای گآد *._.*

عـآره .-.

(22-09-2014، 21:22)آرامش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز تو سیما رو میشناسی؟؟

نـه :|
پس چرا من تورو میشناسم؟؟؟Huh

نمیدونم .. :|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ~KiAηA~
(22-09-2014، 21:27)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا تو خودت پدر نداری از زیر بته به عمل اومدی اونوخ رفتی مهنازو از پرورشگا برداشتی اوردی ؟ vvvVvv:

(22-09-2014، 21:24)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینا بیا این پسره رو عقد من
امیرحسین ؟ ::v

_

لامصب باید تو گینس ثبت بشه *.-.*

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/gc4ahivhiupfldz5zwyb.png

شب تاریخی بود دیشب :v

منم همونطوری شدم :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Dead Silence ، ~KiAηA~
(22-09-2014، 21:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجـآزه بدین من رآ خــآستگـآری مـآمـآن امیرحسین شم ^_^

ببینین .. این پشر اینقــد بچه خوب و مثبتیه ^_^
اصن بی احتـرآمی نمیکنه ^_^
دست بزنم ندآره ^_^

میخوام درس بوخونم.-.

(22-09-2014، 21:27).اميرحسين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 21:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 21:22).اميرحسين نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه چه سن خوبی-.-

14سالمه(:اذر میشم پونزده(:

اصلانم خوب نيس>_<

دوست ندارم بزرگ شم

ولی من سن تورو دوس دارم._.*
[/quote]
كار خوبي نميكني -_-
[/quote]

اصلا پسر باید 16سالش باشه-.-
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، •ДmịrHoSsiŋ•
(22-09-2014، 21:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای دُخترا بهترین سن 18 سالگیه ..

^_^*

راس میگه ._. ابرو برمیدآری ._. دمآغ عمل میکنی ._. و .. ..*
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 103
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(22-09-2014، 21:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست بزنم ندآره ^_^

:|
...
ناشناس

سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ~Mahnaz~
(22-09-2014، 21:30)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 21:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای دُخترا بهترین سن 18 سالگیه ..

^_^*

راس میگه ._. ابرو برمیدآری ._. دمآغ عمل میکنی ._. و .. ..*

اصلا ب خاطر این جلف بازیا نگفتم :|

آدم خودشو توی اون سن میشناسه ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~
(22-09-2014، 21:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دست بزنم ندآره ^_^

میخوام درس بوخونم.-.

اینقــد درس خوندی قیآفن شبی خرخونـآ شده >.<
عینکی میشیــآآآ >.<

-_-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
خُ D:

درساتونو بخونید ب حرف معلم گوش بدید ._.

فردا کلی حرف داریم باهم :|

خُدافس :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ◄Iяαи► ، Dead Silence ، ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 97 مهمان