امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ]

(22-09-2014، 20:27)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ساعت 12 نزدیک میشیم ..

جو سنگینه .. حرفام سنگینه ..

اخرین حرفتونو بزنین

من جووننم میخوام زنده بمونم میخوام زندگی کنم
نه نه نه نه نه cryingcrying
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
آگهی
(22-09-2014، 20:27)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عرض تسلیت و تاسفمو از همینجا ب جامعه ی جفادیده و مظلوم دانش آموزان ابلاغ میکنم!
باشد که در مراحل بعدی زندگی طعم آسایس را بچشید!
فـظ :/

از همدردیت ممنون !

هممون داغ بزرگی توی دلمونه !
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl" ، *larmes de Feu*
(22-09-2014، 20:25)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد این پیشی آواتارمو محکم بوس کنم >_<

(22-09-2014، 20:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 20:20)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 20:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 20:16)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- ..

(..)--+
(-_- )

T_T
._.
خُـدا شفـآ دیوونه نجسـه
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
غصــــه خوردن نداره اصن همش 9ماه به تابستــــــون بعدی مونده،چیزی نیس کـــــــه ! 
کلـــــن میشه 40 هفــته
به عبارتی 270 روز ... :
یعنی 6480 ساعت .....
در واقع میشه 388800 دقیقه >__<
میشه 23328000 ثانیه : (((((((((((((
یـــــــــــا ابــــــــرفــــــــــرز -_- :|||||||

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Mason ، "K!nd~G!Яl" ، آرامش
(22-09-2014، 20:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2014، 20:27)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عرض تسلیت و تاسفمو از همینجا ب جامعه ی جفادیده و مظلوم دانش آموزان ابلاغ میکنم!
از همدردیت ممنون !

معصیت آخرتون باشه :|
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 91گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 91
 سپاس شده توسط Mason
(22-09-2014، 20:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همدردیت ممنون !

خُـدایا اول کار ایـنا رو راه بنداز من بازم صبر میکنم
 سپاس شده توسط Mason
(22-09-2014، 20:25)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد این پیشی آواتارمو محکم بوس کنم >_<

Confused
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-09-2014، 20:29)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همدردیت ممنون !

معصیت آخرتون باشه :|
نه ما ک هنوز داریم ی چن سالی ._.
 سپاس شده توسط *larmes de Feu*
(22-09-2014، 20:30)K!nd~G!Яl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُـدایا اول کار ایـنا رو راه بنداز من بازم صبر میکنم

ما اصلا عجله ای نداریما! خیلیم راحتیم با همین وضع مغز :|
گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 91گـفـتـگـوی آزاد [ 208 ] 91
 سپاس شده توسط "K!nd~G!Яl"
(22-09-2014، 20:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این پیتبول واقعا روانیه >_<
یه شـ*هـ*ـوتی به معنای واقعی کلمه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 76 مهمان