21-09-2014، 18:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-09-2014، 18:01، توسط Nazanin♥Xavi.)
خخخخخخخخخ اولی چقد باحال بود!
مرسی حدیث
مرسی حدیث
|
****کــــلـــبــــه والـــیــبالـــــی هـــا**** |
||||||||||||||||||||||||||||||||
21-09-2014، 18:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-09-2014، 18:01، توسط Nazanin♥Xavi.)
خخخخخخخخخ اولی چقد باحال بود!
مرسی حدیث
21-09-2014، 18:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-09-2014، 18:15، توسط اگوری پگوری.)
(21-09-2014، 17:49)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمش یاسمنه 6 سال از خودم بزرگتره! داداش بزرگ خیلی خوبه. اسم داداش تو چیه؟؟؟چرا خوب نیس؟؟؟ (21-09-2014، 17:51)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوش به حالت کاش منم یه داداش بزرگتر داشتم قدرشونو بدون خیلی خوبه آدم هم خواهر داشته باشه هم داداش.مخصوصا اگه جفتشون بزرگتر باشن که دیگه عاااااااااااااااااااااااااااااااااالیه
21-09-2014، 19:19
(آخرین ویرایش در این ارسال: 21-09-2014، 19:22، توسط ♥ فرشته 87♥.)
(21-09-2014، 17:57)r.hadis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه من دیگه کلبه اومدم (21-09-2014، 10:43)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مثل بابای من
21-09-2014، 19:30
(21-09-2014، 18:03)اگوری پگوری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره دوتاشون بزرگترن ازم داداشم18سالشه اجیم20سالش
21-09-2014، 19:54
عبادی پور امتیاز اورترین بازیکن ایران مقابل روسیه بود!!!
میلاد عبادیپور با کسب 9 پوئن مقابل تیم ملی روسیه، امتیازآورترین بازیکن ایران در آخرین دیدار خود در مسابقات والیبال قهرمانی جهان بود. پس از او امیر غفور 7 امتیاز برای ایران به دست آورد. در تیم روسیه، نیکولای پاولوف 14 امتیاز کسب کرد. تیم ایران در این دیدار با نتیجه 3 بر صفر مقابل روسیه شکست خورد تا برای نخستین بار و با 13 پله صعود نسبت به سال 2010 به مقام ششم جهان رسیده باشد. تیم ملی ایران روز سوم مهر ماه باید نخستین بازی خود را در بازیهای آسیایی اینچئون مقابل هنگ کنگ برگزار کند.
22-09-2014، 10:31
فرشته عزیزم چرا قاطی میکنی؟؟؟؟؟؟
شوخی سرت بشه دیگه! در ضمن نخیر مث محمد من نیلوفر اسمش امیر علی اذیت میکنه!
22-09-2014، 10:40
ممنون
22-09-2014، 11:22
سلام به همه رفقای والیبالی گل خودم!
خب بچها دیگه مهره و درس و بدبختی اینه ک من فقط آخر هفته ها مزاحمتون میشم امروزم کلی عکس باحـــــااااااااال براتون دارم و بعدشم دیگه خدافظی اول این چندتاعکس ک خودم عاشقشونم(هم عاشق عکسا هم عاشق صاحب عکسا) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بعععععععععله دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم دست خودمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یک عکس دسته جمعی قدیمی!!!خخخخ امیرو! یه عکس قدیمی دیگه از سید و آرش... اینم سید کوچولوی دوست داشتنی... کلا والیبالیستامون خیلی بچه دوس دارن...نمونش همین میر سعید خودمون... اینم یه نمونه ی دیگش... خب دسته جمعی والیبال میبینن...فک کنم بازی فرانسه و آلمان باشه... الهی!!! بگردم!!!! سعید خستست....مفهمید خسته!!!!!!!!!!!!!!!!!! مجتبی و بانو آرمین و بانو... کاپیتان و بانو... ای وای ببخشید اشتباه شد...کاپیتان و یکی از طرفداراشون( چیه!!!چرا اینجوری نگاه میکنی؟ گفتم که اشتباه شد!!!!) آق مهدوی ....شتر سواری ...دولا دولا ... آًق مجتبی... سید در حال حرص خوردنم نازه....ای بابا!!!! خیلی این عکس خوشمله...من خیلی دوسش دارم... بابا این آملیا به آقای معصومی هم رحم نکرده!!! هی وای من.. چند تا عکس بغل در بغل با سید!!!!( فکر نا جور نکن منحرف...برو بچ خودمونن) اینم کاپیتان با سید... امیر و سید و این هم سید و فرهاد.... اینم پوریا و میلاد و فرهاد( گفتم تو پیت تابستونی آخر میلادم باشه دیگه!!!!) یعنی امیر غفورو تو این پست نداشته باشیم...نچ..نچ...نامردیه... اینم از آقای بی رحم...فرشته خانوم ناراحت نشه لطفا! و اما... این چند تا عکسو میزارم به خاطر فرهاد دوستها.... بازم دو تا فرهادا!!! هم اتاقیا( هم اتاقی...هم اتاقی ...برس به دادم....) و... فرهاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مجتبی!!!چشم مهرانه جونو دور دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟ما که دستمون بهت نمیرسه ...اما دستمهرانه جون که میرسه...از ما گفتن بود....خود دانی.... دو ترکمن دوست داشتنی...سردار و فرهاد خب... در آخر هم یادی بکنیم از مربی بزرگ و فقیدمون " حسین معدنی" روحش شاد و یادش گرامی... دوستای خوبم این بود " آخرین پست تابستونی من" حالا نوبت شماس..... من ک برگشتم نبینم کلبمون تار عنکبوت بسته هاااااااا نیلوفر فاطمه فرشته سعید حدیث(شما که تازه اومدی) حواستون به کلبه ای ک من ساختم باشه هااااااااااا پاییز خوبی داشته باشید بدرود نازنین هرناندز
22-09-2014، 11:34
من روزی ک خبر بد مرگ حسین رو شنیدم داشتم گریــــــــــــــــــــــــه میکردما ن گریه
روحـــــــــــــــــش شاد و یادش گرامی
فرشته جون چرا ناراحت میشی من خودم طرفدار امیرم فقط یه شوخی بود
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم یه عکسه دیگه خیالت راحت نازنین من هستم
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|