امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

آینه هم بهش میگه نه ^_^

خخ |:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(18-09-2014، 18:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره ماتیک میزنه ._.

داره لباسشو اُتو میکنه ._.
الان داره تو آینه به خودش لایک میده

نخیرم -_-

داره اسپما رو از صورتش پاک میکنه :|

الان داره میگه : ینی دماغم کوچیکه یا نه ؟!

داره میگه ینی من در مجلس میدرخشم ؟ ._.
 سپاس شده توسط Mason ، Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
آره رضا از فرداش با همون مقنعه میاد انجمن ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Jack Daniel'ѕ
(18-09-2014، 18:50)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شمارتو از تو گوشی عرفان تک زده بود:|||

کاش تک میزد .. دهن مارو سرویس کرد :||

اومم آره دیگه عرفان زنگ زد خدافظی کرد بام گفتم مرسی و اینا ._.

دیوانه ای تو :|

پوفف ی پستت رو نقل کردم حوصله نداشتم دو تاییشو نقل قول کنم ._.
حالا همون مهرانه :|؟

اگه اون باشه ****یی ._.

ن جدی خیلی پیله اس >_<

ولی پسر خوبیه (..)

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby ، Jack Daniel'ѕ
(18-09-2014، 18:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:50)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:49)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:47)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره لباسشو اُتو میکنه ._.

نخیرم -_-

بعد میگه نه نه مگه با این دست میتونم بدرخشم ؟!
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby
نه مردم ن محو شدم :|

10 مین دیگه کنسرت لیدی گاگا ^_^* !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason ، Jack Daniel'ѕ ، _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby
(18-09-2014، 18:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:51)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم -_-

بعد میگه نه نه مگه با این دست میتونم بدرخشم ؟!

یه لگد به دیوار میزنه و موهاش خراب میشه ._. !

بازم از اول |: ..!
 سپاس شده توسط Mason ، Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby
(18-09-2014، 18:52)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیدی ب گ* -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، _PαяαиÐ_ ، Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby
(18-09-2014، 18:52)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیدی گا گا ؟

یا گو گو ؟

یا گه گه ؟ :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
(18-09-2014، 18:52) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لیدی گاگا ^_^* !

Confused
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان