امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(18-09-2014، 18:26)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:25)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی ._. ؟!

رزی رَف شیرینی خشک بگـیره .___. !

خشک خوبه .-.

مشهدی :v !

زبون ^_^

خوشمزست ._. !

کثافت ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، _PαяαиÐ_ ، Brooklyn Baby
آگهی
(18-09-2014، 18:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه لعنتی پرند پات گرفت به شمعه داره شلوارت اتیش میگیره فاطی برو کنار بر کنار >_<

الان تو هم اتیش میگیری فاطی میگم برو کنار >_<

عزیزم لبـاس من سر همه کوتاهه -_-

این صد بار |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mason ، || Mιѕѕ α.η.т ||
(18-09-2014، 18:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسکی ؟ .-.

آره >_<؟

تو رو پیدا کردم :|

میدونی کوجا ؟ :||||||

خاک تو سرت -_-

رضا اون توییییی ؟ :||||||||
برو با این حرفا عمتو سرکار بذار

(18-09-2014، 18:23)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:20)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ساکت ..

ی بار دیگه ..

هیچی ..
غلط کردم رضا :||

رضا من دارم تو جمع ازت عذر خواهی میکنم آ :||||
(18-09-2014، 18:21)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا رو شاخ نکنیم |: ؟!

چی داری میگی باو -_-
ساره رو ._.
خوبه ..

بخشیدم

بخدا اگر بخوام سرکارت بذارم :|

با نام کاربری الگرو :|

رضا ؟ :|

باور کن راسته :|||

چی میگی برادر؟

مُدیر بخشی خواهر :|

پوفف .. !

باور نکن اشکال نداره ._.

اونجا هنو بچه بودی :|

پروفایلت تو حلقم D:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(18-09-2014، 18:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیله خب برین کنار فاطی میخواد برقصه ^_^

من رقص بلد نیستم .____.

:|
 سپاس شده توسط Mason ، _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
بچه ها .. متاسفم پرند سوخت .. برای شادی روحش یه دعا ندبه ختم کنید :|
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، || Mιѕѕ α.η.т || ، Brooklyn Baby
(18-09-2014، 18:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:26)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 18:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رو پیدا کردم :|

میدونی کوجا ؟ :||||||

خاک تو سرت -_-

رضا اون توییییی ؟ :||||||||
برو با این حرفا عمتو سرکار بذار

(18-09-2014، 18:23)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردم رضا :||

رضا من دارم تو جمع ازت عذر خواهی میکنم آ :||||
ساره رو ._.
خوبه ..

بخشیدم

بخدا اگر بخوام سرکارت بذارم :|

با نام کاربری الگرو :|

رضا ؟ :|

باور کن راسته :|||

چی میگی برادر؟

مُدیر بخشی خواهر :|

پوفف .. !

باور نکن اشکال نداره ._.

اونجا هنو بچه بودی :|

پروفایلت تو حلقم D:
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
ینی من مردم |: ؟!

به همین راحتی ._. ؟!

خدا لعنتتون کنهcry girl
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mason ، Brooklyn Baby
(18-09-2014، 18:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها .. متاسفم پرند سوخت .. برای شادی روحش یه دعا ندبه ختم کنید :|

خوشبختانه ..

هوفف آخیش ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mason ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Brooklyn Baby
چه بهشم سپاس میدن عوضیاcry girl

خیلی دوس دارین من بمیرمcry girl ؟!

-_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mason ، Brooklyn Baby
آخ جون پرند مرد ^.^

ادامه بدید ._.
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان