امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

اِمروز تَوَلُد رُکی خَره ـَس .. ._. !
 سپاس شده توسط Mason ، Navisa. ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(18-09-2014، 12:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 12:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 12:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4 روز :|

اولین باره ک دلم نمیخواد مدرسه ها شرو شه .. چ زود داره میاد cry girl

چقد شبیه من :|

نمیخوام -_-

باس امرو جلد کنم کتابارو :|

برو بده کتاب فروشی برات جلد میکنه !
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡
درس خوندن وقتی نمیدونی چی باید بخونی چقد عجیبه .-.

اول هیچی نداره ..

زیستش چ گوگوله^_^

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby ، Navisa. ، βΑllεяiηΑ♡
(18-09-2014، 12:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول هیچی نداره ..

زیستش چ گوگوله^_^

برای همین من بیخیال درس خوندن شدم :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، βΑllεяiηΑ♡
(18-09-2014، 12:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 12:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول هیچی نداره ..

زیستش چ گوگوله^_^

ن خب هنوز اول مهر نشده چیزی نمیدونم برا همین میگم ..

زیست^_^

شیمیشم خوبه ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mason ، Brooklyn Baby ، Navisa. ، βΑllεяiηΑ♡
(18-09-2014، 12:30)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 12:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احح .. چقدر زر زر میکُنید ! -_-

جای این کارا به خودتون ایمآن بدید ! |:

با خودتون بگید => 4 روز دیه میرم مدرسه بابای مدرسه رو در میـآرَم ! |:
 سپاس شده توسط Mason ، βΑllεяiηΑ♡
(18-09-2014، 12:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 12:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول هیچی نداره ..

زیستش چ گوگوله^_^

ن خب هنوز اول مهر نشده چیزی نمیدونم برا همین میگم ..

زیست^_^

شیمیشم خوبه ._.
منم منتظرم اول مهر شرو شه بعد بفهمم چی کار کنم .. /:

دین و زندگی Confused
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
(18-09-2014، 12:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 12:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد شبیه من :|

نمیخوام -_-

باس امرو جلد کنم کتابارو :|

برو بده کتاب فروشی برات جلد میکنه !

نه خودم جلد کردنو دوس دارم ._.

جلد چسبی ((=

میچسبه ب موهام :|

خعلی باحاله ^_^*

__

رضا خیلی خوبه ک مرور میکنی :|

چون من هیچی یادم نی -_-
 سپاس شده توسط Mason ، Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
(18-09-2014، 12:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوهوع |:

چه اعتماد به دَر جالبی -_-

برو باو حال داریا |:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(18-09-2014، 12:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید مدرسه بابای ما رو در بیاره :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان