امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(18-09-2014، 0:38)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه مگه ؟
شاهین جدیدش که خیلی خوبه :-)

شاهین متنفرم:/

مــنمــ |:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(18-09-2014، 0:38)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه مگه ؟

مهدی آره

من کلللی اهنگ قشنگ دارم.خیلیا.ولی از همه بیشتر تتلوامو با علی پیشتاز سمیرامو.ووووااای علی پیشتاااااز.بعدم اهنگ جادوی خاصه سینا سعبانخانیو.دوس دارم.

سینا شعبانخانیو برو دان کن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 46
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

چیه مگه ؟

[b]شاهین متنفرم:/

سگ سلیقه :/
اونطوری که تو فک میکنی نیست
ایندفعه مث آدم خونده

خب اگه نمیخوای برو آهنگ همین امضام رو گوش بده
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ըoφsիīkα
(18-09-2014، 0:38)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینـامــ 7 سـاله هسـتن .ـ.
.ـــ.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|||||||:

:|||||||||||||

:|||||||||||||||||||:

تتل را شنیدم...

سوگند اینا را هم دارم می دانم:|

مسعود نمیشناسم:/

میسی^__-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
|:

خوابم مياد |||:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ
(18-09-2014، 0:39)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه مگه ؟

مــنمــ |:

منم
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 46
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-09-2014، 0:40)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:38)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینـامــ 7 سـاله هسـتن .ـ.
.ـــ.

|||||||:

:|||||||||||||

:|||||||||||||||||||:

تتل را شنیدم...

سوگند اینا را هم دارم می دانم:|

مسعود نمیشناسم:/

میسی^__-

خــواهــش ^ــ^

(:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-09-2014، 0:40)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلللی اهنگ قشنگ دارم.خیلیا.ولی از همه بیشتر تتلوامو با علی پیشتاز سمیرامو.ووووااای علی پیشتاااااز.بعدم اهنگ جادوی خاصه سینا سعبانخانیو.دوس دارم.

سینا شعبانخانیو برو دان کن

سینام نمیشناسم

نمی دونم چرا اهنگایی ک خودم می خوام دان نمیشن:/

(18-09-2014، 0:40)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سگ سلیقه :/
اونطوری که تو فک میکنی نیست
ایندفعه مث آدم خونده

خب اگه نمیخوای برو آهنگ همین امضام رو گوش بده

بی ادب:/

آهنگ عصر حجر میگی:|

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Jack Daniel'ѕ
(18-09-2014، 0:40)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

خوابم مياد |||:

با خواب مشکل زیادی داری نه ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
تهم اینا هم جالبه نوشی ^__-

سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان