امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(18-09-2014، 0:25)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='Mohammad 77' pid='2465785' dateline='1410988938']

سجاد حرارت - هنوزم -_-

کی هس؟؟ ._.

(18-09-2014، 0:22)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعید کرمانی..دارم میام.منصور حیدری کم کم...مرتضی پاشایی روزای سخت...

قشنگن؟؟ آخه تا حالا از اینا گوش نکردم :|

عالییییییی.مخصوصا منصور حیدری.پاشاییم عالییع.سعید کرمانیه ام قشمگه .اول کم کم منصور حیدریو دان کن نظرتو بگو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 44
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
آگهی
(18-09-2014، 0:25)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سجاد حرارت - هنوزم -_-

کی هس؟؟ ._.

شما همه ی خواننده هارو باید بشناسی ؟ ._. فامیلمونه :|[sub]

رپره ..
[/sub]
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-09-2014، 0:25)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشیکا

هوووم ؟ |:

(18-09-2014، 0:22)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مســیر جــادوگـران |:

از کی؟؟

اسمـ آهنگـه مسیــر

از جـادوگــران .ـــ.

(18-09-2014، 0:25)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:24)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ سجاد از همه بهتره [sub]:|[/sub]

نــه -_-

آهـنگه که من گفـتمـ بهـتره |:

سجاد :|

جادوگران (:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-09-2014، 0:27)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جادوگران (:

برن گم شن .___.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ஐற£ℒἶ†дஐ
(18-09-2014، 0:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:19)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد اول پیشنهاد کن اسپایدرمن جدیده رو از کجا دان کنم یوتیوب نداشت -_-

دوم بازی اندروید بدون دیتا پیشنهاد کن

اسم سایتو تو پ.خ میگم !

NBA 2014 فشرده شده با دیتای داخل APK

Ok

ببین بازیی میخوام فقط نصب کنم و سریع واردش شم

NBA 2014 !

CPU ? RAM ?

8G
سی پی یو >_<چی بود خدایا >_<نمیدونم
فک کنم 1.6gh دو هسته
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، ըoφsիīkα ، Mohammad 77 ، Navisa.
(18-09-2014، 0:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:27)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جادوگران (:

برن گم شن .___.

سجــاد بـــره پیدا شــه |:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Mohammad 77
بی خیال دعوا نکنید((:

نمیشه یکی بگید من بشناسم اخه من ترجیح میدم نااشنا ها را امتحان نکنم زیادیم میشه/"
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Navisa.
فقط عمو تتلللللللللللل.تولدشم پیشا پیش مبارک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 44
(18-09-2014، 0:29)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:24)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:19)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 0:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد اول پیشنهاد کن اسپایدرمن جدیده رو از کجا دان کنم یوتیوب نداشت -_-

دوم بازی اندروید بدون دیتا پیشنهاد کن

اسم سایتو تو پ.خ میگم !

NBA 2014 فشرده شده با دیتای داخل APK

Ok

ببین بازیی میخوام فقط نصب کنم و سریع واردش شم

NBA 2014 !

CPU ? RAM ?

8G
سی پی یو >_<چی بود خدایا >_<نمیدونم
فک کنم 1.6gh دو هسته

موبایل درپیتی -_- NBA رو شاید با باگ بیاره :|
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Jack Daniel'ѕ
(18-09-2014، 0:29)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی خیال دعوا نکنید((:

نمیشه یکی بگید من بشناسم اخه من ترجیح میدم نااشنا ها را امتحان نکنم زیادیم میشه/"

ایــن خیلی قشـنگه (:

آشــناهات کیـان ؟؟ .ــ.

... |:
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان