امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(17-09-2014، 23:56)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگـــو |:

-_-*

ناراحت شدی؟؟

نه عزیزمـ ارزش نداری ناراحت شمـ :V

|:
آگهی
هاااااااااااااای
 سپاس شده توسط Navisa.
(17-09-2014، 23:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:53)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و محمـد.. ؟ |:  محسـن.. ؟ |: چی میگی سحـر.. ؟

._____.

داستان چیه..؟
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(17-09-2014، 23:55)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:51)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر رضا بیا تو کلن ما [sub]|:[/sub]
نوچ تو بیا تو تو بازی فعال نیستی

یادم نبود بازی رو حذف کردم .___.

(17-09-2014، 23:58)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:53)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._____.

داستان چیه..؟

کدوم داستان ؟ :|
 سپاس شده توسط Navisa. ، ღSηow Princessღ
(17-09-2014، 23:57)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:55)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادت رفته..؟ (:

هیچی سعی کن یادت نیاد (:

خاطراتی از دوران جهالتم بود..

اشتباه گرفتی عزیزم.. |: نه بگو قضیه چیه .. تو پ.خ بگو .. |:

من خوش حالم که یادت رفته
اون موقع تو میگی تو پ خ بهم توضیح بده؟ |:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
عههه نری این موقع توهمیشه خواب بودی چطولی جیگل
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(17-09-2014، 23:58)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:56)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:55)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگـــو |:

-_-*

ناراحت شدی؟؟

نه عزیزمـ ارزش نداری ناراحت شمـ :V

|:

یچی بگم...هنوز عکستو دارما
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 35
(17-09-2014، 23:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جی تی ای رو واسه اندروید دانلود کردم |:

دیتا داره Confused

۲۳۶۰ مگابایت cof

Fifa 14 میگرفتی بهتر بود Confused

هم fifa 14 دارم هم fifa 15 :hiccp:
-____-
میرفتی حداقل مکس پین دانلود میکردیcrying
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(17-09-2014، 23:57)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._____.

محمد تو یادته یا تو هم یادت رفته؟ .__.*

یچیزایی یادمه (._. )
 سپاس شده توسط Navisa. ، ღSηow Princessღ
(17-09-2014، 23:55)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ياد بده اميررضا ..

بريد كنار اميررضا ميخواد به من ژوژو ياد بده ..

دستتو بدار رو زمین
پاتو بده بلا
راست و صاف رو به بالاکج نشی که میوفتی

ززر دستت چرخ وچیک بدار و بچرخ

(17-09-2014، 23:55)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:50)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا .__.* خیلی دوس دارم با ساتور از وسط نصفت کنم ._. نمیدونم چـرآ... ^_^
ابزار علاقه که میگن اینه :ساتور؟

بگم چرا چون پرنسس نیستی:cool:

قراره دوباره پرنسس بشم .__. Angel به محض این که صابر تایپکه جدیدو بزنه .. -_-

امیررضا تو میدونسی من تازه میخوام برم شیشم.. ؟! Shy

خدا کنه
.....
نمیدونم چرا هر کی حرفای مسخره رو میخواد بزنه میداره وفتی منو ببینه

اخه خنگ که نیسم باور کنم

تو گفتی ز ما باور ایا؟خودم ساختم:cool:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان