امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(17-09-2014، 23:48)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:43)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی نوشیکایی

خــوبمــ (:

تو خوبی؟؟

(17-09-2014، 23:43)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:41)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلامـو مگــه میـدن (..*)

شئونات اسلامی رو رعایت کنید..!

-__-

-_____- مــنحـــرفـــ

تو منحرفی |:

من دارم نصیحت میکنم :cool:

درضمن تکرار نشه
نصف بیشتر بچه های اینجا انحرافی دارن -__-

-_- مـنحرفـ برداشـت نکــن -_-

همه مــنحــرفــا |:

(17-09-2014، 23:45)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم........ولش کن

بگــو |:

(17-09-2014، 23:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد سپاس گرفتم سر اون حرفم !

||||||:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Navisa. ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
امیر رضا بیا تو کلن ما [sub]|:[/sub]
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ღSηow Princessღ ، امیررضا*
(17-09-2014، 23:48)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:46)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیالی سر کن دنیا دو روزه
اونم بخواد بد بگذره دیگه هیچی به هیچی..

الان یهو میبینی رزی و مرضی هم اومدن :cool:

نـه عزیزم.. اصن داستان سره چیزه دیگـس.. ولش کن دیگه برای من که مهم نی.. ! -_- {آره جونِ عمه مولوکِ بابام +_+ }

رزی.. رو نمیشه پیش بینی کرد .. ! ( :

اقا من کار ندارم
سر قضیه تو و محمد توبه کردم دیگه دخالت نکنم .__.

فقط من نمیدونم این وسط محسن کجای قضیه بود
که هنوزم که هنوزه بهم میگه فضولی نکنی نمیگن لالی :/

بچه خود درگیری داره -__-
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ ، ηἔ∂Δ
(17-09-2014، 23:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جی تی ای رو واسه اندروید دانلود کردم |:

دیتا داره Confused

۲۳۶۰ مگابایت cof

Fifa 14 میگرفتی بهتر بود Confused
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Mohammad 77
رو به روی من کسیِ که دلش بـا مـنه و تمآمـ زندگیش مـنمــ -_-

روبـه روت کسیِ کـه توی وجـودش میگردی دنبـال عـطـر تنمــ ^ـ^

||||:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
ا
(17-09-2014، 23:48)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير رضا حالت خوبه؟|:

ژوژو ..
میخوای بهت یاد بدم
(17-09-2014، 23:50)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:48)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:46)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بهواین شیوا بکه که رسم اسم گفتگو رو عوض نکنه

(._.)

برای من بلوتوث کن Blushحجم به این چیزا نمیدمBig Grinاقای خرچنگ:|

بچه ها این سبیل داره :{

.__. ... بستگی به موبایلت داره بالا میاره ؟! :| ... .____.

کی ؟ من ؟ .__.
اره تبلتهAngelبرای تیزهوشان خریدم
کلی کاربرد داره اما خوب من فقط کلش بلدمDodgy
تو نه
(17-09-2014، 23:50)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیررضا .__.* خیلی دوس دارم با ساتور از وسط نصفت کنم ._. نمیدونم چـرآ... ^_^
ابزار علاقه که میگن اینه :ساتور؟

بگم چرا چون پرنسس نیستی:cool:
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mohammad 77
من و محمـد.. ؟ |: محسـن.. ؟ |: چی میگی سحـر.. ؟
 سپاس شده توسط Navisa. ، ըoφsիīkα ، Mohammad 77
._.

خوش بگذره بهتون

باي
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ღSηow Princessღ ، ըoφsիīkα ، Navisa.
(17-09-2014، 23:52)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:48)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیتا داره Confused

۲۳۶۰ مگابایت cof

Fifa 14 میگرفتی بهتر بود Confused

هم fifa 14 دارم هم fifa 15 :hiccp:
(17-09-2014، 23:51)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:48)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:44)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 23:43)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی نوشیکایی

خــوبمــ (:

تو خوبی؟؟

(17-09-2014، 23:43)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='☆★NoOŠℋℓkA☆★' pid='2465636' dateline='1410986472']
سـلامـو مگــه میـدن (..*)

شئونات اسلامی رو رعایت کنید..!

-__-

-_____- مــنحـــرفـــ

تو منحرفی |:

من دارم نصیحت میکنم :cool:

درضمن تکرار نشه
نصف بیشتر بچه های اینجا انحرافی دارن -__-

-_- مـنحرفـ برداشـت نکــن -_-

همه مــنحــرفــا |:

(17-09-2014، 23:45)مهدی خسته۳ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم........ولش کن

بگــو |:

عهه نوشیکا ول کن دیه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² 33
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان