امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(17-09-2014، 22:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:05)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره حرف شُما دُرُست >_<

ولی بدبختی اینه من نمیدونم با من این چیزا رو داره یا نه :|

تجربـه ثابت کرده به من.. هیچوقت به اون که دوس داری نمیرسی... ! پس خودتو زحمت ننداز مرضی گُل گُلی .__.*
میگذره.. بدون اون .__.* اما چطوری میگذره مهمه .. !
من فقط به فکر آبروی خانوادمم.. وگـرنـه تا الان میرفتم پیش دوستم مریـم.. : (

دوستی با یه پسر حماقته محسه..

تورو نمیدونم شیوا ولی عشق تو سن ما فقط خیاله

پسره ی امل میاد یه حرفو حفظ میکنه بعد میره
به هر دختری که رسید همونو میگه -__-
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mᴏʙɪɴᴀ
آگهی
صبـآ همش تقصیره توئه خدا چیکارت نکنه.. ! تو پ.خ منو جو زده کردی باز... !>_<

مرضیـه .. ؟! وآسِ مـن دعـآ کن .__.* دعا کن این آقای مدیر ارشد اَدا در نیـآره از خودش به خواستم عمل کنه .. -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR ، ~~SARA:HIVA~~
(17-09-2014، 22:14)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:13)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:12)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــــ م

مـــبی ^ــ^
پری ^.^

خـــوبی ؟؟ ^ـ^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ~~SARA:HIVA~~
(17-09-2014، 22:16)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبـآ همش تقصیره توئه خدا چیکارت نکنه.. ! تو پ.خ منو جو زده کردی باز... !>_<

مرضیـه .. ؟! وآسِ مـن دعـآ کن .__.* دعا کن این آقای مدیر ارشد اَدا در نیـآره از خودش به خواستم عمل کنه .. -_-

باشه ._.*

__

پریا امکانش هس من این دوره مُدیر آزمایشی شم ؟ :|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ըoφsիīkα ، Mïņ̃†êR ، ~~SARA:HIVA~~
سحر تو چن سالتـه.. ؟ Angel مرضی ؟ +_+
 سپاس شده توسط Navisa. ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(17-09-2014، 22:18)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر تو چن سالتـه.. ؟ Angel مرضی ؟ +_+

50 :cool:

هم سن ننه بزرگم سن دارم..
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(17-09-2014، 22:17)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:16)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه ._.*

__

پریا امکانش هس من این دوره مُدیر آزمایشی شم ؟ :|
تـآزه نویسنده شدی دختـر.. !Smile

جـآ دآری هنــو .. ! Angel
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Navisa. ، Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(17-09-2014، 22:16)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:07)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:05)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره حرف شُما دُرُست >_<

ولی بدبختی اینه من نمیدونم با من این چیزا رو داره یا نه :|

تجربـه ثابت کرده به من.. هیچوقت به اون که دوس داری نمیرسی... ! پس خودتو زحمت ننداز مرضی گُل گُلی .__.*
میگذره.. بدون اون .__.* اما چطوری میگذره مهمه .. !
من فقط به فکر آبروی خانوادمم.. وگـرنـه تا الان میرفتم پیش دوستم مریـم.. : (

دوستی با یه پسر حماقته محسه..

تورو نمیدونم شیوا ولی عشق تو سن ما فقط خیاله

پسره ی امل میاد یه حرفو حفظ میکنه بعد میره
به هر دختری که رسید همونو میگه -__-

منظورت پریاس؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، ըoφsիīkα ، Brooklyn Baby ، Navisa.
(17-09-2014، 22:19)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-09-2014، 22:18)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

50 :cool:

هم سن ننه بزرگم سن دارم..

نه بی شوخی.. ! میخوای بری اول .. ؟ یا هشتم.. ؟! Confused
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa. ، Mïņ̃†êR ، ըoφsիīkα
سلام ..*
 سپاس شده توسط Navisa. ، ღSηow Princessღ ، ըoφsիīkα ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان