موضوعها: 151
سپاس ها 2213
سپاس شده 3966 بار در 1148 ارسال
حالت من: هیچ کدام
بوگاتي (Bugatti) شركت خودروساز فرانسوي با عملكرد بالا است. اين شركت در سال ۱۹۰۹ توسط نابغهاي ايتاليايي به نام اتوره بوگاتي و به منظور توليد خودروهاي سفارشي و خاص تاسيس شد ولي با شروع جنگ جهاني دوم اين شركت نيز مانند بسياري ديگر از شركتهاي هم دوره خود با شكست مواجه شد.
شركت بوگاتي در سال ۱۹۹۸ توسط فولكس واگن خريداري شد و توليد بسيار محدودي دارد.
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
سپاس ها 2213
بيوك نام خودروئي است كه توسط كارخانجات خودرو سازي جنرال موتورز در كشور ايالات متحده آمريكا توليد شد. همچنين در كشور هاي كانادا و چين نيز به توليد رسيد.
عمده ترين فروش بيوك در كشور چين، و سپس تايوان، آمريكاي شمالي، و اسرائيل بوده است.
كمپاني بيوك موتور در تاريخ ۱۹ مه ۱۹۰۳ توسط ديويد دانبار بيوك راه اندازي شد
سپاس ها 2213
تاريخچه شركت اتومبيل سازي بنتلي
بنتلي شركت خودروسازي انگليسي كه توليد كننده خودروهاي لوكس ميباشد اين شركت در سال ۱۹۱۹ توسط والتراوون بنتلي تاسيس شد. قبل از تاسيس بنتلي عمده شهرت بنيانگذار آن به علت طيف موتورهاي چرخشي هواپيماهائي بود كه در جنگ جهاني اول از آنها استفاده ميشد كه معروفترين مدل آن بنتلي بي آر ۱ بود كه در هواپيماي سوپ ويث كمل (Sopwith Camel) از آن استفاده ميشد.
اين شركت در سال ۱۹۹۸ توسط شركت فولكس واگن خريداري شد و از آن سال زير مجموعه فولكس واگن محسوب ميشود
سپاس ها 2213
كاديلاك يك برند ساخت اتومبيلهاي لوكس است كه در مالكيت جنرال موتورز ميباشد.
اتومبيلهاي كاديلاك به طور رسمي در بيش از ۵۰ كشور دنيا فروخته ميشوند و عمده فروش آن نيز در ايالات متحده وكانادا ميباشد. در ميانه قرن بيستم نام كاديلاك در محدوده ايالات متحده به نامي مترادف با كيفيت بالا تبديل شد. عبارتهايي نظير كاديلاك ساعتها اشاره به برند رولكس دارد.شعار فعلي كاديلاك اين است:
زندگي، آزادي و كار. اين شعار به حقوقي اشاره دارد كه در بيانيه استقلال ايالات متحده شرح داده شدهاست.
شركت در صنعت خودروسازي
كاديلاك به تعريف مهندسي پيشرفته,تجمل و سبك در آغاز صنعت خودروسازي كمك نمود و خودروهاي كاديلاك به عنوان خوش ساخت ترين خودروهاي جهان شناخته شدند.توليد دقيق براي قابليت تعويض پذيري قطعات به صورت واقعي, يكي از اولينهاي صنعت در سال ۱۹۰۸ ميلادي بود.
كاديلاك اولين توليد كنندهاي بود كه اتومبيلهايي با اتاق كاملا بسته توليد نمود(سال ۱۹۱۰ ميلادي).
در سال ۱۹۱۲ ميلادي كاديلاك اولين توليد كنندهاي بود كه سيستم الكتريكي شامل راه اندازي,روشنايي و استارت را به خدمت گرفت.
در سال ۱۹۱۵ ميلادي آنها اولين خودروسازي بودند كه خنك سازي موتور را به كمك ابزارهاي دما سنجي انجام دادند و در سال ۱۹۲۲ ميلادي اوليني بودند كه كنترل حرارتي كاربراتور موتور را معرفي نمودند.
كاديلاك همچنين اولين خودروسازي بود كه موتورهاي هشت سيلندر بالانس را ساخت(۱۹۲۳ ميلادي).
در سال ۱۹۱۲ ميلادي كاديلاك اولين خودروسازي بود كه سيستم راه اندازي الكتريكي (استارت) را به صورت استاندارد ارايه مينمود.اين سيستم توسط چارلز كترينگ توسعه داده شد و به عنوان ابزار راحتي براي بانوان راننده به بازار عرضه شد.
در سال ۱۹۱۰ كاديلاك اولين كمپاني بود كه موفق به توليد اتومبيلي شد كه اتاقك آن كاملا متصل به شاسي اش بود.
در سال ۱۹۲۷ كاديلاك نخستين شركت در جهان شد كه طراحان صنعتي اش را به طراحي بدنه خودرو تشويق كرد.
در سال ۱۹۲۸ كاديلاك نخستين سيستم تعويض دنده با استفاده از چرخ دنده را توليد كرد كه تحول عظيمي در صنعت خودرو به حساب ميآمد.
كاديلاك نخستين شركتي بود كه اتومبيلي با سقف تمام فلزي توليد كرد كه بسيار امن تر و بي صداتر از ساير سقفهاي آن زمان كه از چوب و چرم ساخته ميشد بود.
در سال ۱۹۴۱ كاديلاك نخستين خودروي لوكس جهان با دندهٔ اتوماتيك را توليد كرد.
در بين سالهاي ۱۹۳۰ تا ۱۹۴۰ كاديلاك با سرمايه گذاري كه كرد توانست نخستين موتور ۱۶سيلندر جهان را طراحي كند, همچنين در بين همين سالها كاديلاك اولين موتور ۱۲سيلندر جهان را نيز توليد كرده بود.
از ديگر ابداعاتي كه كه كاديلاك وارد صنعت اتومبيل سازي جهان كرد سيستم تهويهٔ هواي داخل اتومبيل بود, اين سيستم كه به صورت خودكار قادر بود خود را با شرايط محيط وفق دهد در سال ۱۹۶۴ بر روي اتومبيلهاي كاديلاك به كار گرفته شد.
اتومبيلهايي كه كاديلاك در سالهاي ۱۹۷۴ تا ۱۹۷۷ توليد كرد نخستين اتومبيلهاي جهان بودند كه در آنها براي ايمني سرنشينان از كيسه هوا استفاده شده بود.
در سال ۱۹۳۴ كاديلاك انقلاب بزرگي را در خط توليد اتومبيل ايجاد كرده بود, در اين سال مخترعي به نام هنري اف.فيليپس دستگاهي را به بازار عرضه كرد كه به صورت خودكار ميتوانست پيچ و مهرهها را محكم نمايد. كاديلاك اولين خودرو ساز جهان بود كه از تكنولوژي فيليپس استفاده كرد.
سپاس ها 2213
يك خودروساز آلماني و توليدكنندهٔ خودروهاي لوكس است. دفتر اصلي آن در شهر اينگولشتاد در ايالت بايرن آلمان است. اين شركت از سال ۱۹۶۴ يكي از زيرمجموعههاي فولكس واگن است. شعار اين شركت Vorsprung durch Technik به معني پيشرفت از طريق تكنولوژي برتر است.
مدلهايي آئودي از جمله TT ، A۴ ، ۱۰۰ ، ۹۰ در ايران وجود دارد.
موضوعها: 260
سپاس ها 1786
سپاس شده 10526 بار در 674 ارسال
زیاد اطلاعاتت دقیق نبود با این حال مرسی
میــــگذرد روزی این شبهای دلتنگی ، میگذرد روزی این فاصله و دوری، میگذرد روزهای بی قراری و انتظار ، میرسد همان روزی که به خاطرش گذراندیم فصلها را بی بهار ، و از ترس اینکه بهم نرسیم شب تا صبح را اشک میریختیم
سپاس ها 2213
اما همین هم بس است مگر میخواهید چکار کنید؟شجر نامه که نیست:cool: