امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(16-09-2014، 2:17)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیشکی تو مدرسه کآرش از من سخت تر نیست -__-

دوم دبیرستآن

رشته تجربی

cryingcrying
با داداشم هم دردی

(16-09-2014، 2:17)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:16)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزانم اماده هستید واس خرخونی؟Big GrinBig Grin
نخيررررررررررر
زوریه باید اماده باشید
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 109
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(16-09-2014، 2:14)Ahang jooON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بچه ها خوش گذشت بسی حال کردم با اجیای گلم...سارا ...پریا...مبینا...سایه..یاسمین و.....

شب همگی.....ینی صبح خوش و بابایییییHeart

♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡

منتظر آواتار هستمآآآآ

الان ؟!

صبح بخیر؟!

هع
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ըoφsիīkα
(16-09-2014، 2:17)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوم دبیرستآن

رشته تجربی

cryingcrying
پس من چي 
سوم دبيرستان
رشته تجربي

سپاس شده توسط ըoφsիīkα

دوم دبیرستآن

رشته تجربی

cryingcrying

چرا مال من هســت -__-

تجــربی Confused
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(16-09-2014، 2:17)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:14)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـــی .ــ.

جآن مهی .. ؟ *-*

چ خــبر دیگــه .ــ. هی داره شـکل بـازی میکــنه (..*)

خبری نیس جز امضام .. .-.
تو چی .. ؟!
(16-09-2014، 2:17)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوم دبیرستآن

رشته تجربی

cryingcrying
با داداشم هم دردی

(16-09-2014، 2:17)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:16)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزانم اماده هستید واس خرخونی؟Big GrinBig Grin
نخيررررررررررر
زوریه باید اماده باشید
ميدونمSadSad

(16-09-2014، 2:18)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوم دبیرستآن

رشته تجربی

cryingcrying

چرا مال من هســت -__-

تجــربی Confused
تجربی؟؟؟؟؟؟؟!
چی؟؟؟؟؟؟
(16-09-2014، 2:18)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من چي 
سوم دبيرستان
رشته تجربي

همه خرخونــا -_-

(16-09-2014، 2:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:17)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:14)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـــی .ــ.

جآن مهی .. ؟ *-*

خبری نیس جز امضام .. .-.
تو چی .. ؟!

-__-

چ خــبری مهمـ تر از سـلامــتی آقــا ||||:

(16-09-2014، 2:19)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:18)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوم دبیرستآن

رشته تجربی

cryingcrying

چرا مال من هســت -__-

تجــربی Confused
تجربی؟؟؟؟؟؟؟!
چی؟؟؟؟؟؟

مــتنفــرمــ .ــ.

زیســت Confused

هیچ وقــت سـال اولمــو یــادمــ نمیرـه ، هیچ وقـــــــت -_- چه گریه هایی میکردمـ و زیسـت میخوندمــ |:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، ~Mahnaz~
(16-09-2014، 2:20)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 2:18)~~SARA:HIVA~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس من چي 
سوم دبيرستان
رشته تجربي

همه خرخونــا -_-

(16-09-2014، 2:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهـــی .ــ.

جآن مهی .. ؟  *-*

خبری نیس جز امضام .. .-.
تو چی .. ؟!

-__-

چ خــبری مهمـ تر از سـلامــتی آقــا ||||:
واي أمسال سخته

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
بچه هاااااااا ساعت دقیق بگم چقد دیگه باید بریم مدرسه؟؟؟؟؟؟
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 109

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان