امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(15-09-2014، 22:48)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:47)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـطـرمــو شکـوند -_-

حــالمـ از خواهـر کوچیکـتر بهمـ میخــورـه -_-

|:

بزن بُکُشش ^_^

:||

خیلی دوس دارمـ ((((((((:

ولی یـه سال و 5 مــاهشـه ||:
 سپاس شده توسط #marya# ، Thyme
آگهی
(15-09-2014، 22:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمه >_<

کمه کمه >_<

من همشونو میخوام >_<

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/efagiiprruyabw658c9l.png

کال آف هات تو حلقم |:
خفه شو بچه سوسول -_-

نتونستم نسخه های قبلی و حتی بعدیش رو پیدا کنم -_-

این نسخه ارواحو اومدم تهران گرفتم اینجا نداش |:

تو حتی جنگ جهانی شم نداری |:
موقعی کامپیوترمو عوض کردم همه چی پاک شد cry girl

من عاشق نسخه 4 بودم cry girl
(15-09-2014، 22:47)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^!

من اون ور نمیام دیگه.-.!
جو دادم!.-.

(15-09-2014، 22:48)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:45)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:42)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:38)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:33)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سری کمونیست شبانه ریختـن تو فلشخـور..!!

خدایـآ  توبـه..! *_*
؟!
|: 

خـــوبی |: ؟

اره  |: توخوبی؟!  |:

خــوبمــــ "ـ"

چخبر؟.-.
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(15-09-2014، 22:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوآ : ممنـون که دلت تنگ شده بود .__. | :

(15-09-2014، 22:46)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:44)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دینم همه خدایی |:

خجالت نکش بِگـو.. ! -_-

اینجـآ راحت باش و راحت بگو که کمونیستی.. ! *_*

همه خدایی با بی خدایی فرق داره !

همه خدایی یعنی خدا و طبیعت یکی اند و در آخر خدایی که

خالق باشه وجود نداره

(15-09-2014، 22:51)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:38)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمه >_<

کمه کمه >_<

من همشونو میخوام >_<

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/efagiiprruyabw658c9l.png

کال آف هات تو حلقم |:
خفه شو بچه سوسول -_-

نتونستم نسخه های قبلی و حتی بعدیش رو پیدا کنم -_-

این نسخه ارواحو اومدم تهران گرفتم اینجا نداش |:

تو حتی جنگ جهانی شم نداری |:
موقعی کامپیوترمو عوض کردم همه چی پاک شد cry girl

من عاشق نسخه 4 بودم cry girl

من با جنگ جهانیش خیلی حال کردم |:

بلک آپس هم که نداری .__.
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(15-09-2014، 22:47)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقای amir.sh .. بهتره ترک کنی گفت و گو آزاد رو !!

خیلیا از اینجـآ شروع کردن ولگـردیرو الان باید از کَفه وآل استریت جمشون کنیم ._. برو |:
for what??
man amirrezam 16 sale va esteghlali va ahl mashhad !!!!!!!!!!!
چاکر پاکر نوکر پوکر همهHeart
تــو مــال اونی ، اونمــ مـال مــن ، پـــس تــوامــ مــال مــنی

|:

مــنطق جــالــبیــه :|
 سپاس شده توسط #marya#
سروش بسه دلت میخوا محروم شی
این دفه محروم شی حروم میشی بیخیال پسرم >_<
گفـتگـوی آزاد  [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :| 80
 سپاس شده توسط S R U H
(15-09-2014، 22:51)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:47)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^!

من اون ور نمیام دیگه.-.!
جو دادم!.-.

(15-09-2014، 22:48)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:45)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:42)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:38)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟!
|: 

خــوبمــــ "ـ"

چخبر؟.-.

کلا نمیای دیگه!؟
.
 سپاس شده توسط #marya#
(15-09-2014، 22:52)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 22:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه خدایی با بی خدایی فرق داره !

همه خدایی یعنی خدا و طبیعت یکی اند و در آخر خدایی که

خالق باشه وجود نداره
o_O

در حـد دوم دبیرستـآن حرف بـزن .-.

خدا و طبیعت یکی اند.. ؟! جمله ای است بس بی معنـآ.. !! Angel

رزی من دوس دارم بازی کنم .__. بهم یاد میدی ؟! .__.
 سپاس شده توسط S R U H
(15-09-2014، 22:51)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^!

من اون ور نمیام دیگه.-.!
جو دادم!.-.

؟!
|: 

خــوبمــــ "ـ"

چخبر؟.-.

چــه خــبری مهمـ تــر از سـلـامتی آقــا

||||:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان