امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

خدافس :|
 سپاس شده توسط Mason
آگهی
(15-09-2014، 17:41)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 روز دیه مدرسه ):

سلام :|

چی میگی تو؟پن روز؟

من هیچی _هی نخوردم!
 سپاس شده توسط CTG
(15-09-2014، 17:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:36)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا تمدن داشته باشین تفکیک جنسیتی نکنین اینقد :/
همه با هم خوش و خرم بزییین(ینی زندگی کنین) عقب مونده نمونین :/
:///////////////////
از وقتی ولی فقیه عمل کرده من متحول شدم .. 129f
(15-09-2014، 17:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی دونه میزارم فقط بازش کنcryingcrying

لینک موضوعتو بده .. لینک موضوعی که الان مهم هستو بده :|
(15-09-2014، 17:36)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی .. ؟! خوبـه حالت .. ؟
خوبم ^___^

واس من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174622
اونی ک مهمه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=492
نظر شیوا و خودتو حذف کن اون اخرUndecided
باز کن عکس خروس بزارم این چطوره؟
http://www.tehran98.com/wp-content/uploads/2013/07/ed1c6cb739594543e44a391903c6a041.jpg
:V
نه نمیخواد بزاری :|

امیر موضوعت توی زباله دانه !

من دیگه کاری ندارم ^_^

خو در بیار دیهUndecided
یکی دیگه بزنم؟
نمیتونم !

نه :|

ولمون کن باو من بستم ک من وا کنم .. -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
خدافس |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ღSηow Princessღ ، Mᴏsᴇs ، Mason
(15-09-2014، 17:39)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا خودش از این خز و خیلا گـوش میده بعد میـآد اینجا از مـآ ایراد میگیـره..! | :

رضا داری ارزش منسون رو با این تتلو گوش کردنات از بین میبری..! >_<

خز نکن دیگه ( ._.)

البته منم زیاد با منسون موافق نیستم .-.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(15-09-2014، 17:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

دوبـآره سلـآم .. ×
سلام مهناز ..
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(15-09-2014، 17:43)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:39)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

What did you say :| ?

Whats wrong whit Tataloo ?

I love him so much

cry girl
خیلی خیلی عذر میخـوآم ولی من متوجه نمیشم شما چی میگی..! ما مثه شما با کلآس نیستیم..! غیره فارسی چیزی بلد نیسیم !

(15-09-2014، 17:43)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرغ تخم طلا |:
ببخشید یه لحظه.. !

شمـآ خـواهر و عمه دآری.. ؟! ._.
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، _PαяαиÐ_ ، Thyme ، Mason ، Mᴏsᴇs
چندمه امروز؟چه خبره؟مدرسه؟
(15-09-2014، 17:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:39)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از وقتی ولی فقیه عمل کرده من متحول شدم .. 129f
لینک موضوعتو بده .. لینک موضوعی که الان مهم هستو بده :|
خوبم ^___^

واس من
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=174622
اونی ک مهمه
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=492
نظر شیوا و خودتو حذف کن اون اخرUndecided
باز کن عکس خروس بزارم این چطوره؟
http://www.tehran98.com/wp-content/uploads/2013/07/ed1c6cb739594543e44a391903c6a041.jpg
:V
نه نمیخواد بزاری :|

امیر موضوعت توی زباله دانه !

من دیگه کاری ندارم ^_^

خو در بیار دیهUndecided
یکی دیگه بزنم؟
نمیتونم !

نه :|

ولمون کن باو من بستم ک من وا کنم .. -_-

کلا شیوا با منو تایپیکا مشکل دارع
هرچی میزنم ک خوبه درجا بسته میشه
مهم نبود نسبتش مهم شد بستcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry2cry2cry2cry2cry2cry2
(15-09-2014، 17:44)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 17:41)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 روز دیه مدرسه ):

سلام :|

چی میگی تو؟پن روز؟

من هیچی _هی نخوردم!
سرت به جایی ضربه نخورده یه وختی؟ :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان