امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفـتگـوی آزاد [ نسخـه ویژه مـدرسه ] :|

(15-09-2014، 13:24)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:18)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من ب اون نرفتم آ اون ب من رفته :|

بله مرضی؟._.

سرعت نداری ؟ :|
رفتم ناهار با ندای درونم ._.

نه کُلا میگم /:

انگار سرعت نداری ._.

____

نوررررررری ^_^*
 سپاس شده توسط First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(15-09-2014، 13:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوررررررری ^_^*

مرضیییییییییی ^_^*

خوبی ؟ (..*)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-09-2014، 13:25)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:22)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:20)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:19)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:17)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهرماربیشوووورچرانیستی >__<

گـــوشیمـــ آنــتـن نداره ، خطمــو نمیخونــه .ــ.
اسم نمیتونی بدی ن پوفیوز-___-

|:

الــاغ |: اسـکــول |:

نگـفتمـ نت ندارمـ کــه |: گفــتمــ گوشیمـ خطمـو نمیخونــه
آهـــــــــاع!!!  |:

خخخخخخ {=

ازگروپ اومدم بیرون ب خاطراون تیناعقده ای-___-

(:

بیچــاره تینـا |:

چــتونـه بابا |: خیلی میپرین بـه همــ !!

تــا خطـ من درسـت شــه فکـ کنمـ گروپ خـالی شــده |:
جوابت رو دادم سینا ( ..)

من خودم اسوه نیکو پرستیجم (..)

بعد بیام اسکی برم -_- ؟

never -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط CTG ، Brooklyn Baby
(15-09-2014، 13:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوررررررری ^_^*

مرضیییییییییی ^_^*

خوبی ؟ (..*)

آره ._.

تُ خوبی ؟ (( :
 سپاس شده توسط First Star ، ըoφsիīkα
(15-09-2014، 13:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:27)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوررررررری ^_^*

مرضیییییییییی ^_^*

خوبی ؟ (..*)

آره ._.

تُ خوبی ؟ (( :

آره ^_^
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(15-09-2014، 13:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوابت رو دادم سینا ( ..)

من خودم اسوه نیکو پرستیجم (..)

بعد بیام اسکی برم -_- ؟

never -_-

خودت سوال میکنی خودتم جوابت رو میدی :|
-_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(15-09-2014، 13:27)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:25)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:22)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:20)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-09-2014، 13:19)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گـــوشیمـــ آنــتـن نداره ، خطمــو نمیخونــه .ــ.
اسم نمیتونی بدی ن پوفیوز-___-

|:

الــاغ |: اسـکــول |:

نگـفتمـ نت ندارمـ کــه |: گفــتمــ گوشیمـ خطمـو نمیخونــه
آهـــــــــاع!!!  |:

خخخخخخ {=

ازگروپ اومدم بیرون ب خاطراون تیناعقده ای-___-

(:

بیچــاره تینـا |:

چــتونـه بابا |: خیلی میپرین بـه همــ !!

تــا خطـ من درسـت شــه فکـ کنمـ گروپ خـالی شــده |:
عقده ایه باع بافوش دادن زیادهی میخوادبگه ببینیدمن چقدباحالم چقدرشاخم منوببینیدشاخ گروپ منم -___-

زرررررت-___-

عنمم نی-___-

عقده ای-___-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
سلام (..#)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ըoφsիīkα ، Mᴏsᴇs ، First Star
سلام فاطی جوون ._.*
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 36 مهمان