06-08-2014، 20:12
بعضیاش خیلی جالب بود:4chs::4chs::4chs:
|
♥همه ی پیامک های سرکاری و خنده دار در اینجا♥ |
||||||||||||||
06-08-2014، 20:12
بعضیاش خیلی جالب بود:4chs::4chs::4chs:
عالی بود
(18-07-2014، 16:05)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عالی بود (08-10-2012، 18:40)Aryan 1380 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
09-08-2014، 14:37
اعتراف میکنم ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻣﻐﺰ ﭘﺴﺘﻪ ﻫﺎﻣﻮ ﻣﻴﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﺍﺷﺎﻡ
ﺩﺭ ﻋﻮﺽ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﭘﻮﺳﺖ ﺷﻮﺭ ﭘﺴﺘﻪ ﻣﻴﮕﺮﻓﺘﻢ! ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﻳﺎﺩ ﺍﻳﻦ ﺍﺳﮑﻞ ﺑﻮﺩﻧﻢ می اﻓﺘﻢ ﺍﺯ خداوند طلب آمرزش میکنم! . . شمام وقتی حوله تون رو میندازین رو شونتون حس سزارهای رومی بهتون دست میده یا فقد من دیوونه ام؟ . . بارونو دوس دارم هنوز چون هم هوا رو با طراوت میکنه هم آلودگی هوا رو کاهش میده و منابع آبی هم بیشتر میشه! چیه؟ نکنه انتظار داشتی عاشقانه ش کنم؟ . . طبق آخرین آمار آدم ها دو دسته اند: دوستت دارم ها و منم همینطورها… . . دو روز از سال مزخرفترین روزای سال اند: ۱٫ آخرین روز عید ۲٫ ۳۱ شهریور
09-08-2014، 14:39
اولیه و دومی از همه باحال تر بود بقیش چنگی به دل نمیزد
روزی شخصی از عالمی پرسید: یا عالم…!
چندوقتی است که اندوهگین هستم.. چه کنم؟؟ عالم فرمودند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. : دیگر اندوهگین مباش.. و آن مرد دیگر اندوهگین نشد. .. موهای بدنم سیییخ شدن!! خعلیییی آموزنده بود ای کسانی که عمه ندارید!
فکر کردین میتونین هر غلطی بکنین! کور خوندین یه فرشته هست فحش ها رو دایورت میکنه رو خالتون ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ
ﺗﻮ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﭘﺎﻧﺴﻤﺎﻥ ﻣﺮﻳﻀﻮ ﻋﻮﺽ ﻣﻴﻜﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻣﺮﯾﺾ ﮔﻔﺘﻦ : ﺯﻭﺩﺑﺮﻭ ” ﯾﻪ ﮔﺎﺯ ﺍﺯ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮ ﻭ ﺑﯿﺎ “… ﻫﯿﭽﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭ ﮐﺒﻮﺩﻩ… خخخ
مرسیبه سلامتی پسری که تیپ و قیافش امروزیه ولی غیرتش مال زمان پدرشه ............به سلامتی بچه های بالا شهر که دسبند طلا دستشون و گردنبند طلا گردنشون به سلامتی بچه های پایین شهر که دسبند کلانتری دستشون و طناب دار گردنشون..........سلامتی اون بی معرفتی که با خیال راحت خوابیده ولی نمی دونه خواب رو از چشای یکی دیگه گرفته.........به سلامتی اون دختری که ارزشش رو به هوس نمی فروشه....سلامتی پسری که یه عشقش گفت:روزی که جلوی یه دختر غیر توزانو بزنم روزیه که بخوام بند کفش دخترمون ببندم.....سلامتی پسری که وقتی تو خیابان یه دختر خوشگلو می بینه سرشو می ندازه پایین و میگه هر چقدر هم که خوشگل باشی به خوشگلی عشقم نمی رسی
31-08-2014، 23:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 31-08-2014، 23:28، توسط ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖.)
. . . . اس ام اس سرکاری جدید جای خالی اش را نه کتاب پر میکند نه قهوه نه حتی سیگار . . . . . . من دلم گلکسی اس فایو میخواهد . . . . اس ام اس سرکاری ۹۳ غمگینم مثل کسی که . . . . . . . بش سر سفره سیب زمینی سرخ کرده کمتر میدن . اس ام اس سرکاری جدید هوس کوکتل شاه میگو با سس خرچنگ و خاویار فراوان و کنیاک هنسی کردم . . . . . . . منتها تاحالا نخوردم . . . . اس ام اس سرکاری ۹۳ تق تْق تتتق . . . . کیه؟ . . . . حامد پهلااااااااااااانه . . . . اس ام اس سرکاری خنده دار به خواهرم میگم . . . . . . . چیه؟؟؟؟تو چیکار داری بهش چی گفتم؟؟ . . . . اس ام اس سرکاری جدید آدمهای ناشکری هستیم وقتی هر روز صبح از خواب بلند میشویم و خدا را برای . . . . . . . . دانشگاه نرفتن شکر نمیکنیم . . اس ام اس سرکاری ۹۳ بهش ﮔﻔﺘﻢ ﻣﻴﺨﻮﺍﻱ ﺑﺮی؟ ﺑﺮﻭ ﻭلی ﺑﺪﻭﻥ ﮐﻪ بی ﺗﻮ ﻣﻴﻤﻴﺮﻡ . . . . . ﺭﻓﺖ . . . . ﻭلی ﻫﻨﻮﺯ ﻫﺴﺘﻢ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﺘﻮن خیلی ﭼﺎﻛﺮﻳﻢ مخلص همگی . . . . اس ام اس های سرکاری میدونین مورچه های نر و ماده رو چجوری از هم تشخیص میدن . . . . . از کلیپسش دیگه . . . . اس ام اس سرکاری خنده دار تو فکرم یه نمایشگاه بزنم . . . . . . نقاشی هایی که موقع درس خوندن واسه کنکور کشیدم به نمایش بذارم چه نقاش ماهریست . . . . . . سرعت اینتر نت وقتی دانه دانه موهایت را سفید میکند . . . . اس ام اس سرکاری جدید ۹۳ مشکل این نسل اعتقاد نیست اعتمادم نیست . . . . تا لنگ ظهر خوابیدنه که اونم عمرا درست شه . . . . اس ام اس های سرکاری جان مادرت بزار بیام بالا . . . . . . . التماس شلوار به پسر .
14-09-2014، 18:58
(09-10-2012، 13:44)jolia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دحترم ها ولی بیا یک کم بخندیم gfهم مخفف گه فروش اس . ناراحت نو ها بخند کمی خخخخخخ
03-10-2014، 9:44
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-10-2014، 9:44، توسط Brooklyn Baby.)
دمپایی ابری هم میتونست تن تاک باشه ولی خستس…
میفهمی خسته ! . . . مورد داریم پسره هدفش از مدرسه رفتن فقط این بوده که یاد بگیره اسم و فامیلیشو بنویسه ولی از ترس سربازی الان در حال کار روی پایانه نامه دکترای تخصصیشه :| . . . همسرم همدلم همزبونم همپام همدستم همش درد میکنه خداییش دکتر خوب سراغ ندارید ؟! :V . . . “با کی بودی ؟؟؟؟؟” چیست؟ جمله ای که برای ترساندن شخص مقابل در دعواها گفته میشود که در نهایت با جمله ی “اصلا با تو بودم” پاسخ داده میشود و هیچ ارزش دیگری ندارد D: . . . به ۳۰ تا از شماره های موبایلم اس ام اس زدم سلام خوبی؟ من گوشیمو عوض کردم شمارت پاک شده ، میشه یه میس بندازی شماره ات رو سیو کنم ؟ تا الان ۲۷ میس کال دارم :| ببینید با چه شتر مرغ هایی من دوستم !
08-10-2014، 14:28
اختلاف طبقاتی داره بیداد میکنه
فاصله واحد ما با دختر همسایمون که نباید ۷طبقه باشه ؟! فوق فوقش باس ۱طبقه باشه ((: . . . یکی از بزرگترین دردسرای پسرا اینه که یکی از مخاطبین خاصش ته ریش دوست داشته باشه و اون یکی ۳تیغه :| اصن نابود میکنه آدمو … . . . قیافهٔ ساقه طلایی یه جوریه که انگار زیر دست ناپدری بزرگ شده D: . . . امروز بالاخره تکلیف خودمو روشن کردم لامصب عجب نوری داره (((= .
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|