امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

(13-09-2014، 21:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرمایید ایمان هم اومد (.. ) اینو بگیرید قوی کنید ( ..)

ا

اوه نورش همه جا رو فرا گرفته (.. )
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Wanton ، Mohammad 77 ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~Mahnaz~
آگهی
(13-09-2014، 21:09)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:07)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:02)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پناه میبرم به خداوند از شر شیطان رانده شده (.. )

راهی نداره .. شیطان تو رو با خودش میبره /:

ایمانتو قوی کن خواهرم ..  (._.)
تو اول ادم شو من قول میدم هیچ جا بدون چادر نرم /:

|:
 سپاس شده توسط Mason ، ◄Iяαи► ، ~Mahnaz~
خدافظ .. D:
 سپاس شده توسط Wanton ، ~Mahnaz~ ، Mohammad 77
(13-09-2014، 21:10)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:09)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:06)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییغ ^_______^

سلآم

+----(*_*)----+

امضـآشو نیگـآ ^.^
+----(._.*)----+
دلم تنگ شده بود :*
امضام چطوره؟!

خوبی .. ؟&_&
خیلی قشنگه ._.
مرجآن داده ! ^____^
بدم ._.* تو؟!

من همیــن امضـآئه که هستش روش قلب دآره .. >_^ اونو خیلی دوس دآرم ^.^
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
همه باحالا اینجآ دور همن ! :V
خدآفظ !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mohammad 77
(13-09-2014، 21:12)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه باحالا اینجآ دور همن ! :V
خدآفظ !

اگــه بری میزنمت :| .. ._.
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(13-09-2014، 21:11)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:10)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرمایید ایمان هم اومد (.. ) اینو بگیرید قوی کنید ( ..)

جریان چیه ؟

بشتابید بسوی خداوند برادر (.. ) آهای شمایی که مایل 8 نگاه میکنید ( ..) بله شما دوست عزیز (.. )
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، ◄Iяαи► ، Mason ، Wanton
لامصبا یکیتون به من بگین نرو ..

من تا صب اینجا براتون کله وایمیسم :<

-_-*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mohammad 77 ، Wanton
شـآدو آف دث بیـآ بـآلــآ .. :|

(13-09-2014، 21:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصبا یکیتون به من بگین نرو ..

من تا صب اینجا براتون کله وایمیسم :<

-_-*

بشیــن .. -_-
._.
 سپاس شده توسط Mason ، Y.a.S.a.M.i.N
(13-09-2014، 21:12)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:10)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:09)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:07)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+----(*_*)----+

امضـآشو نیگـآ ^.^
+----(._.*)----+
دلم تنگ شده بود :*
امضام چطوره؟!

خوبی .. ؟&_&
خیلی قشنگه ._.
مرجآن داده ! ^____^
بدم ._.* تو؟!

من همیــن امضـآئه که هستش روش قلب دآره .. >_^ اونو خیلی دوس دآرم ^.^

منم این دختره هستش که دارم جوابشو میدم ..! ^_< عاآشقشم ^___^*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان