امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

(13-09-2014، 21:01)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:59)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه 4 تا سپآس بدید به من ؟! +==(._.*)

(._. )
ممنون !+==(._.*)
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Mohammad 77
آگهی
(13-09-2014، 21:02)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پناه میبرم به خداوند از شر شیطان رانده شده (.. )

کآملا موآفقم اعوذ با الله من الشیطآن رجیم |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 194
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(13-09-2014، 21:02)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:01)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:00)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:57)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا غلط کردم |:

شمارو چه به حافظ .. !

بشینیم درباره نیم تنه لخت سلنا گومز حرف بزنیم !

جووون :v

دوست داری !

پایینشو که ببینی ..

سس هم میزنی !

|:

جووووووون :v

سس بده .. سس بده

بچه اینجا وجود داره ها |:

ساعت دو بیا ..

دوبل بهت میده !
دو نمیتونم ..

دیشب ساعت 3 مامانم به صورت حرفه ای بالا سرم ظاهر شد .. من سکته ناقصو زدم و هنوزم ک هنوزه تو شوکم ..

نمیزارن بیش تر از 12 بشینم .. Sorry :v
(13-09-2014، 21:03)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما نسخه میخوایم یاالا-___-
خراب نی نسخه .. برسونین به 200 میزنم ..
 سپاس شده توسط S R U H ، Y.a.S.a.M.i.N
sghl :|
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(13-09-2014، 21:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا  حیوان یکی داریم اونم تویی |:

عآخه شتر جآن تو چیرآ انقد بآ من لجی؟ >_<* |:

من با حیوانات لجم :|

تو هم نسل منی |: شتر |: بآ خودتم لجی ینی؟ |:

من حرف حیوانات رو قبول ندارم :|

منم هیچوقت حرف هم نسل هآمو قبول ندرم منظورم شترآس از جمله ممد ..*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 194
 سپاس شده توسط Mohammad 77
من موندم میگن اینجا حرف ســــــــــــــــــــــــــــــــــ*****یـــــــــــــــــــــــا******سـ*******​********تــــــــــــ نزن فیلتر میشه فلش !

بعد اینجا انواع و اقسام مرض وجود داره هیچی نمیگن |:

از بچه بازی گرفته تا هم جنسگرایی !

چرا به ســـــــــــــــِآآآآآآآ********ســــــــت گیر می دین |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ◄Iяαи►
(13-09-2014، 21:02)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهی نداره .. شیطان تو رو با خودش میبره /:
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Mohammad 77 ، ◄Iяαи►
(13-09-2014، 21:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییغ ^_______^

سلآم
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(13-09-2014، 21:06)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 21:05)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جییییییییییییغ ^_______^

سلآم

+----(*_*)----+

امضـآشو نیگـآ ^.^
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ᴄʜᴀʀɪsᴍᴀ
(13-09-2014، 21:06)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راهی نداره .. شیطان تو رو با خودش میبره /:

ایمانتو قوی کن خواهرم ..  (._.)
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mason ، ◄Iяαи►

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان