امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

(13-09-2014، 20:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی دنیِــبن شتری Big Grin

بلی ممدی بزی ._.

اینجا بزی یکی داریم اونم تویی |:

شهرآم به عهده گرف ._. پس تو شتری <:

اینجا  حیوان یکی داریم اونم تویی |:

عآخه شتر جآن تو چیرآ انقد بآ من لجی؟ >_<* |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 191
 سپاس شده توسط Mohammad 77
آگهی
(13-09-2014، 20:53)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:52)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:51)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:50)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن دایی *^_^* |:
زن دایی ؟؟؟ :|
*_____×

دختر دایی !؟! |:

نه ! :|||
یآسمین !!! ^__^

عه یاسه منی *^_^*

تو هم نیکی خودمی ! +----(._.*)----+
 سپاس شده توسط [ niki ]
(13-09-2014، 20:55)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:53)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:50)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:46)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی ممدی بزی ._.

اینجا  حیوان یکی داریم اونم تویی |:

عآخه شتر جآن تو چیرآ انقد بآ من لجی؟ >_<* |:

من با حیوانات لجم :|
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، ◄Iяαи► ، S R U H
نقل قول: فکرشو نکن ..

این سروش از بچگی سبک مغز ** خل بده :V

میخواد بگه من شعر حافظ بلدم ..

:>

خخخ

ی دست بزنین وآسه بچه اینقد زحمت کشید شعر حفظ کرده :>

نقل قول: میگه :

در میان آدم ها انسانیت از بین رفته

من هم دیدم که انسانیتم از بین رفته !

ها !؟! |=
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، S R U H ، Mason
زندگیمون شده سوسکی !

یه زندگی فاضلابی به تمام معنا |:

لجن کامل !

باید از پس مونده افکار سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی

دیگه ..

دیگران تغذیه کنی !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Y.a.S.a.M.i.N ، Mohammad 77
ϵvϵʀyᴛнiиg ᴛнaᴛ ᴋills ʍe

ʍαᴋϵs ʍϵ Feel Alivϵ ..
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(13-09-2014، 20:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:53)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصبا شترم به من نسبت دادن >_<

شهرآم -_- ممد شتره >_<*

برین تو کل کل تو یه ارسال امیر داره به من میگه شتر -_-*

جسآرت نبآشه ولی امیر خودش گوسپنده ._. ممد شتر ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 191
 سپاس شده توسط Mason ، Mohammad 77
اصلا غلط کردم |:

شمارو چه به حافظ .. !

بشینیم درباره نیم تنه لخت سلنا گومز حرف بزنیم !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mason ، [ niki ] ، ◄Iяαи►
(13-09-2014، 20:56)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:53)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 20:52)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصبا شترم به من نسبت دادن >_<

شهرآم -_- ممد شتره >_<*

برین تو کل کل تو یه ارسال امیر داره به من میگه شتر -_-*

جسآرت نبآشه ولی امیر خودش گوسپنده ._. ممد شتر ._.
اصن من کلاغم

خیلی شیک و مجلسی -_-*
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(13-09-2014، 20:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیمون شده سوسکی !

یه زندگی فاضلابی به تمام معنا |:

لجن کامل !

باید از پس مونده افکار سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی

دیگه ..

دیگران تغذیه کنی !

تا الان امید ب خوب شدنش بود |:

الان دیگه اصلا نیس ||||||:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط S R U H

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 124 مهمان