11-09-2014، 9:18
میخوام دوباره متولدشم
تادوباره کنارعزیزانم باشم
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||
11-09-2014، 9:18
میخوام دوباره متولدشم
11-09-2014، 10:20
خستــــــه ام
از تـــــظاهر به ایستــــادگی... از پنـــــهان کردن زخـــــم هایم... زور که نیـــــست ! دیگر نمـــــیتوانم بی دلیــل بخندم و.. بالبخندی مسخــــره وانــــــمود کنم همــــه چیز رو بـــه راه است.! اصلأدیگر نمیــــخواهم که بخـندم میخواهم لـــج کنم ، باخــــــودم، باتـــو، باهمه ی دـــنیا...! چقدربگویم فردا روزدیـــگریست وامروزبیــــایدومثل هـــرروز باشی....؟؟ خســــــته ام ... از تـــــــو... ازخــــودم.... ازهمــــه ی زندگی ..... میـــخواهم بکـــــشم کنار! ازتــو ... ازخــــودم... از همــــــه ی زندگی ..!!!
11-09-2014، 12:31
عشق |:
ارگاسمی هست که بعد خارج شدن از بدن هیچ وقت به وجود نمیاد ! " مارک روتمبرگ (شاعر ، نویسنده آلمانی) ، رمان عشق در رختخواب "
12-09-2014، 10:48
بگو بینم هنوزم باهاشیا
این بدبختم رف قاطی داداشیا
12-09-2014، 18:51
ای تف به حهان تا ابد غم بودن ..
ای مرگ بر این ساعت بی هم بودن..
13-09-2014، 9:55
نمیتونی مث من باشی
فرقی نداری با یه نقاشی
13-09-2014، 10:13
نــَـه بــــه دیــروز هــآیی کـــه بودی می اندیشــَمــ
نـــَـه بـــه فـــــَــردآهــآیی کـــه شــآیـَـد بیــــآیی میخـــــــوآهــَـم امـــروز رآ زنــدگـــی کــُنــمــ خواســـتی بــآش… خواســـتی نَبــآش…
13-09-2014، 11:32
سخت ترین کارِ دنیا
لبخند زدن به دوستیه که میدونی از صدتا دشمنم برات بدتره اما این وسط یه سری مسائل نمیذارن دهنشو سرویس کنی..‼
13-09-2014، 12:31
نـورا این جمله ی من بود .__.
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم .. ؟ با غم انگیز ترین حالت تهرآن چه کنم ..؟!
13-09-2014، 20:31
درد عشقی کشیده ام که مپرس / زهر هجری چشیده ام که مپرس
گشته ام در جهان و آخر کار / دلبری برگزیده ام که مپرس آنچنان در هوای خاک درش / می رود آب دیده ام که مپرس من به گوش خود از دهانش دوش / سخنانی شنیده ام که مپرس سوی من لب چه می گزی که مگوی / لب لعلی گزیده ام که مپرس بی تو در کلبه گدایی خویش / رنج هایی کشیده ام که مپرس همچو حافظ غریب در ره عشق / به مقامی رسیده ام که مپرس حافظ ...
| ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|