امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

این سحر اوشکول کجا رفت؟!
قصه رفاقت،قصه سنگ های کناره ساحله-یکی یکی اونارو جمع می کنی...بعدش یکی یکی پرتشون می کنی توی دریا..
اما بعضی وقتا سنگای قیمتی گیرت میاد که هیچ وقت نمیتونی پرتشون کنی و برای خودت همیشه نگهش میداری!!
آگهی
(13-09-2014، 17:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:12)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:09)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:07)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر کار کنی مغزت بازم سبکه :>
به عمت رفتم .__. V:

:|

چی ؟ :||

با عمه ی رُزی رابطه داشتی ؟ O_O

خاک ب سرم :|

با رزی بودیم (._. ) که چند بار اومد تو خونه ما هم دیدیمش  (.. )

چی ؟ :||

ینی تو علاوه بر عمه ی رُزی با خود رُزی هم رابطه داشتی ؟ O_O

:|

اره دیگه (.. )  >>لحن پاتریکی<<

چی بوکولیم خب (  ..)  >> لحن پاتریکی <<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
من عمه ندارم ._. !

ندارم |:

ندارم -_-

ندارم ._.

ندارم =)

ندارم :>

ندارم D:

ندارممم ^_^

ندارم ^.^ ..!
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 151
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mohammad 77 ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
بــآیــ دُوســتــآن!×!

ســپـــاس = سخاوتمندی بیش از حد شما!
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، alireza_75 ، мoвιɴα т
برو باو اُسکل خودتی |: !
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوب دیه مزخرف شد D:

خدافس ..
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، мoвιɴα т ، Mohammad 77
(13-09-2014، 17:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:14)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:09)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها سیجل و جی جی که نبودن ... خودشم خوب نخوندن .. من فقط همون تیکه اولو دوس داشتم .. ما ما ما ما ک* خ*یم:|

مگه فقت با جی جی و سیجل آهنگ خوب میشه؟؟؟

(13-09-2014، 17:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بین بغلت:V
ی پیشنهد من نسخه ی دوم تالار پسرونه رو میزنم تو موضوعتو با موضوع من ادغام کن؟؟؟؟؟؟>:v
پیشنهادتو بکن تو .. تو حلقت :>
نمیشه بکنم تو حلق تو؟(..)
(13-09-2014، 17:10)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باس عزممو جم کنم بر م تایپیک بزنم-__-

هر وقت من تونستم اتاقمو جمع کنم تو هم تاپیک میزنی:|
روزی صدتا هم زدم-___-

خسته نباشی:|

خوش به حالت عقده ای بدبخت:|

چرا اینطوری میکنه؟Undecided

شاهین میگوشیدم:|
 سپاس شده توسط мoвιɴα т
سلام..!
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Mohammad 77
(13-09-2014، 17:19)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:16)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:14)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:09)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها سیجل و جی جی که نبودن ... خودشم خوب نخوندن .. من فقط همون تیکه اولو دوس داشتم .. ما ما ما ما ک* خ*یم:|

مگه فقت با جی جی و سیجل آهنگ خوب میشه؟؟؟

(13-09-2014، 17:11)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 17:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهادتو بکن تو .. تو حلقت :>
نمیشه بکنم تو حلق تو؟(..)
(13-09-2014، 17:10)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر وقت من تونستم اتاقمو جمع کنم تو هم تاپیک میزنی:|
روزی صدتا هم زدم-___-

خسته نباشی:|

خوش به حالت عقده ای بدبخت:|

چرا اینطوری میکنه؟Undecided

شاهین میگوشیدم:|
چرا ب من میگی عقده ای؟
چیز خوردم بات خوب رفتار کردم؟Undecided
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
پوووف -_-

سرعت نتم تو حلق و حلقومم باد |:

فــِس |:
[ !! .. αηd ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان