امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

سر یه موضوع سلام چقد صفه رف جلو .. حالا بیای درمورد انرژی هسته ای حرف بزنی هیچ کس محل نمیزاره !:|
گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204] 138
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
آگهی
(13-09-2014، 16:38)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:36)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:34)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:27)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:12)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ دایان خیلی قشنگه :"(

کدوم آهنگش؟؟؟

الکل باید باشه اسمش فک کنم ..

اگه منظورت جدیدس آره همونه! قشنگه@×@

آره .. امروز صب دان کردم .. خیلی قشنگ بود ، چه صدای قوی داره cry girl

اولین باره از دایان گوش میدی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(13-09-2014، 16:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

آقا سریع سلام کن .-.

ها ؟ :|

آها باشه -_-

اهممممممم :|

سلامممممم >_<
هیچی:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mason
(13-09-2014، 16:34)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:33)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://///

همین شخص یکی از افرادیه که کلا سلام یاد نگرفت هیچوقت! :v
تلاش فک و فامیل و بستگان و دوستان و آشنایانم تالا بی نتیجه مونده :v

'سلام' بچه ها .......
خوبین؟؟؟
‏:>>>
Fuck
LiFE
 سپاس شده توسط Mason ، *larmes de Feu*
(13-09-2014، 16:41)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:40)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:39)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

آقا سریع سلام کن .-.

ها ؟ :|

آها باشه -_-

اهممممممم :|

سلامممممم >_<
هیچی:|

کوفت :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
باشه رزی نمیرم نگا میکنم فقط..
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Mason
سلام ای دِپرس های خونه :|
(13-09-2014، 16:40)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:38)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:36)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:34)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:27)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم آهنگش؟؟؟

الکل باید باشه اسمش فک کنم ..

اگه منظورت جدیدس آره همونه! قشنگه@×@

آره .. امروز صب دان کردم .. خیلی قشنگ بود ، چه صدای قوی داره cry girl

اولین باره از دایان گوش میدی؟؟؟؟

اوهوم ..
(13-09-2014، 16:41)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:34)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-09-2014، 16:33)best~girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://///

همین شخص یکی از افرادیه که کلا سلام یاد نگرفت هیچوقت! :v
تلاش فک و فامیل و بستگان و دوستان و آشنایانم تالا بی نتیجه مونده :v

'سلام' بچه ها .......
خوبین؟؟؟
‏:>>>
سلام سحر :v
(13-09-2014، 16:41)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه رزی نمیرم نگا میکنم فقط..
پرند من چ نازه گوشاش خیلی درازه ._.
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mᴏsᴇs
دایانو هم خز کردید :|

این همه خواننده ! :/

اون فقط واسه خودمه ! آهنگ الکش اختصاص داده شده به من ._.>

اَح :|

سلام..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 93 مهمان