امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتـگـوی آزاد نـسـخـه [204]

(12-09-2014، 23:48)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اصن خراب این حرفت شدمHeart

من کلی حرف زدم :|

کدوم ؟ ._.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ~Mahnaz~
آگهی
(12-09-2014، 23:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی نوشتم:|؟

D: ..

:|

:| .. ؟!

من اصن ندیدم تو چی نوشدی .. :|

._.

همینجوری گفدم .. :|
(((:
منم ندیدم چی نوشتم ._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(12-09-2014، 23:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:47)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا الو xsomeone برا چی گفتی نوکرتم؟؟

اقا من غلط کردم >_<
man amirrezam 16 sale va esteghlali va ahl mashhad !!!!!!!!!!!
چاکر پاکر نوکر پوکر همهHeart
(12-09-2014، 23:49)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:48)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:44)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:38)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چی نوشتم:|؟

D: ..

:| .. ؟!

من اصن ندیدم تو چی نوشدی .. :|

._.

همینجوری گفدم .. :|
(((:
منم ندیدم چی نوشتم ._.

._. ..
اصن اون لحضه تو بودی .. ؟ :|
(12-09-2014، 23:49)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:48)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم ؟ ._.
نوکرتم
امیر جون عشقم بیا خ من با شما کار دارم داش گلمBlush
.
(12-09-2014، 23:49)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:47)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا الو xsomeone برا چی گفتی نوکرتم؟؟

اقا من غلط کردم >_<
.-.
همینجوری گفتم ..
(12-09-2014، 23:50)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-09-2014، 23:49)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم ؟ ._.
نوکرتم
دیگه هیچی نگو .. دیگه هیچی نگو ..

خدافظ :|||
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏsᴇs
(12-09-2014، 23:51)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر جون عشقم بیا خ من با شما کار دارم داش گلمBlush

ایـن عشقتــه بـآ دآآشت .. :| .. ؟!؟
اوکیت دوهزاری شد؟
(12-09-2014، 23:52)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکیت دوهزاری شد؟

هو ایز یور پـآرتنر .. ؟ ._. :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان