10-09-2014، 20:34
نوبت : امیررضا*
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
|||||||||||||||||||||||||||||
10-09-2014، 20:34
نوبت : امیررضا*
10-09-2014، 23:53
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-09-2014، 0:04، توسط Jack Daniel'ѕ.)
قبلا رو فاز نیمار بودی …
حالا شدی کلسیاس =| تکلیفت با خودت روشن نیست ولی مغز اقتصادی خوبی داری(._.) خب حالا یه ذره سوال : سلام چطوری ؟ جواب پ.خ منو بده >_< تیم مورد علاقه ؟ بازیکن مورد علاقع ؟! سایتهای مورد علاقه ؟! کتاب های مرورد علاقه ؟! ماشین مورد علاقه ؟! کدوم درس رو دوس داری ؟ اصلا درسخونی ؟! یه شکلک برام بزار -_- باب اسفنجی رو چقد درس داری ؟! کلا کودک درونت خیلی فعاله نه ؟! وقتی برزیل هفت تا خورد چه حسی داشتی ؟! چند سالته ؟! بچه ای -__- یه ضرب المثل بگو الان چرا اینو گفتی ؟! یکی دیگه بگو خب چرا اینو گفتی ؟! معادله زیر رو میتونی حل کنی ؟! حالا یه تست بزن حاصل به دست آمده را بنویس … 8x + 9x + 10 + 7y + 48y = 70 چیه ماشین حساب آوردی ؟! نچ نچ نچ خجالت بکش ما قبلا نمیدونستیم ماشین حساب چیه =| بزار یه سوال فیزیک بدم سر جدت اینو درست حل کن دوچرخه ای به جرم 56 kg وجود دارد … شدت جاذبه زمین چقدره ؟! معدلت چند شد ؟! حست به مدرسه ؟! خب چند روز دیگه به این حست میرسی کاری باری ؟ By
11-09-2014، 16:41
اسم عشق واقیت چیه
11-09-2014، 19:36
سلام
![]() اهل کجایی؟؟ چن سالته؟؟ وقتی مدیر شدی چه حسی داشتی؟! تا حالا عاشق شدی؟! خداحافظ ![]()
(10-09-2014، 23:53)دوستان پرسش هارو زیاد کنید نعنی این که هر نفر یک صفحهقبلا نشتم خیلی صفحه شداااااااااا★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (11-09-2014، 16:41)سارا بهرامپور نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (11-09-2014، 19:36)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11-09-2014، 22:09
سنت رو نمیدونم ولی هرکی کودک درون داشته باشه خب بچس دیگه …
![]() جواب معادله هم ندادی ! خب سوالات دیگه : منو با یه شکلک توصیف کن ( برو تو شکلک های بیشتر ) کی مدیر شدی ؟! حست وقتی که مدیر شدی ؟! چقد تلاش کردی مدیر شدی ؟! اصلا تلاش کردی یا با پارتی بازی مدیر شدی ؟! بن نشم خوبه ![]() چه خودرو یا ماشینی دوس داری ؟! دفتر خاطرات رو چاپ میکنی ؟! چاپ کن یه ذره بخندیم ![]() یه ضرب المثل بگو ![]() خب چرا ؟! جواب پ.خ منم تو یه کلمه بده آره … نه خدافظ
11-09-2014، 22:19
(11-09-2014، 22:09)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11-09-2014، 22:33
سلآم.. :v
.-. چرا همیشه حالی به حالی هستی..؟! یه روز خوبی.. یه روز بد..؟>؟! چرا خودتو به این میزنی که نفهمیدی منظور آدمو..؟! الان چرا منو دوست خودت نمیدونی..؟! این شعرِ تو پروفایلتو به کی گفتی..؟! حرف اول اسمشو بگو .-. چرا زجر میدی ادمو..؟! >_< یه مدت هی گیر دادی که من لعیام.. انتقاداتت در مورد من : پیشنهادات : نظره کلیت در مورد من : خب موفق باشی...! ._.
11-09-2014، 22:42
(11-09-2014، 22:33)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11-09-2014، 22:50
این سوالُ خواهشا درست جواب بده..!!
این چه طرز جواب دادنه..؟! >_< من خودمم..! چرا فکر میکنی نیسم..؟! چرا فکر میکنی از وقتی نام کاربریمو عوض کردم عوض شدم..؟! ![]() چرا فکر میکنی میخوام ازت حرف بکشم..؟! میدونم آهنگ شادمهره..! ![]() بگو دیگه حرف اولشو.. >_< خب خدافظ
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |