امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

من هنو قفلم رو صداش :|
چقدر قشنگه :|
 سپاس شده توسط Roxanna ، Mïņ̃†êR ، Brooklyn Baby ، koorosh-joon
آگهی
(11-09-2014، 15:41)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکسانا ؟ ._.
هوم ؟ ._.
 سپاس شده توسط koorosh-joon
همین که من گفتم کلا برنامه ترکید.___________.*****

عوض نکنید الان اهنگ میخونه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Roxanna ، koorosh-joon
درودی دوباره
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 192
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط koorosh-joon
مال ما مث همیشه خرابه
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 192
 سپاس شده توسط Roxanna ، koorosh-joon
بـای.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
بخش اول حرف های انقلابی

فکر کنید که وقتی می خواسته بازی کند نویسی کنه بگه هر چقدر می نوشتم تموم نمی شد 
طبق گفته ی صابر
من از بچگی علاقه زیادی به بازی و کامپیوتر داشتم، دوست داشتم بازی بسازم. دوره کارشناسی تو دانشگاه یه بار ساخت یه بازی رو شروع کردم و هر چی برنامه می نوشتم تموم نمی شد! بنابراین رهاش کردم.  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منبع    

حالا فکر کنید که این ادم پاشه بیاد یه انجمن بزنه که شد این انجمن همه مون می دونیم که اداره ی انجمن کار سختیه 
بن براین این ادم به این فکر افتاد تا یه نفر دیگه رو هم برای کمک بیاره >>>پورمند   بیچاره له شد تا انجمن به یه جایی رسید حالا پورمند که رفت  به کاربر ها پست داد تا کار هاش کمتر شه تا جایی که فقط به کاربر ها ی مدیر می گفت چند نفرو بگید تا مدیر کنم   حالا فقط کار ایشون شده پول پارو کردن 8 تا 10 تا تبلیغ کسایی که وبلاگ یا سایت داشته باشن می دونن که چه سودی داره هر تبلیف تقریبا ماهی 100 الی 150 تومن کم کمشه 
خب پول هاست هم خیلی گرون در بیاد میشه 100الی 150 یعنی پول یه تبلیغ
و تنها کار ایشون هم عوض کردن اسمه و دادن مقام همین خب الان هم که مدت هاست که نه اسمی عض میشه نه مقامی داده میشه
 سپاس شده توسط ERF@N ، Roxanna ، koorosh-joon ، Mᴏsᴇs
دوستان میدونم اینجا جاش نیست.ولی میخوام از مرام یکی از دوستام بگم.سپاسم نمیخوام.
حدود4سال یه روز درمیون بعد از ظهرا میرفتم فوتبال.اون موقع توی تیم(احسان ری)(ماله لیگه نوجوانانه).قبول شدم.ولی نرفتم.به خاطر دوستام موندم تو همون زمین.نرفتم احسان.

دیروز خواستم مرام یکی از دوستامو امتحان کنم.الکی گفتم من دارم اساس کشی میکنم.میخوام برم.دیگه تو این زمین نمیام.گفت خداحافظ.

همین هیچ عکس العملی نشون نداد.فقط گفت خداحافظ.

نمیخوام نصیحتتون کنم.خودتون بگیریدش.
 سپاس شده توسط ss.mu
D: خُدافض !
عرفان سپاس داد!!!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان