امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(11-09-2014، 14:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 14:26)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 14:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 14:22)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 14:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره بی تربیت بی شخصیت -_-
عصبآنی نشو عشقم -____-*
بیا پ.خ

:||

مگه ق ن ب .. ؟ :||||||||||
ارزش ندآره بآو ! ^_<

(11-09-2014، 14:26)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 14:25)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 14:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن تا دیوونه ای بیش نیستن :|
آواتارتو دیدی عزیزم؟!!!(:
جوآبتو گرفتی دیگه ..!

من از تو جوابی نمیخوام ( :

با شیوا بودم !

اوکی ؟!
اسکل دارم شوخی میکنم بآهات ! :|||

احمق مگه من دارم جدی میگم ؟ :|
یه لحظه فک کردم جدی شدی ! ._.*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Roxanna ، ~Mahnaz~
آگهی
جییییغ یاسی تو دیگه دوسم ندالی من میدونم من مطمنمcry girl
برو وبم ببینم
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 178
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
خدافظ
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr
سلام 
خوبید ؟!
کسی از شیوا خبر داره ؟؟؟!!!!Big GrinHuhTongue
(11-09-2014، 14:31)cяαzу gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 
خوبید ؟!
کسی از شیوا خبر داره ؟؟؟!!!!Big GrinHuh
شوما؟
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 178
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(11-09-2014، 14:32)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 14:31)cяαzу gιяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 
خوبید ؟!
کسی از شیوا خبر داره ؟؟؟!!!!Big GrinHuh
شوما؟
دوستش !Big Grin
میرم 
فعلا ..!
خدآفظ !
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، t★r G!RL$ ، Brooklyn Baby ، Roxanna
یه حسی دارم .-.

سَـ
 سپاس شده توسط Roxanna ، Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr
خدافسی (: ..
 سپاس شده توسط First Star ، Brooklyn Baby
(11-09-2014، 14:33)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میرم 
فعلا ..!
خدآفظ !
نرو بیژووورcry girl
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 178

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان