امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

(11-09-2014، 11:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:49)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:46)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:45)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی ب من رمز ندادی ! >.<

بیا :|

-_-

بیا پ.خ ._.

مگر اینکه تو منو ب خاطر رمز بخوای .. -_-

>.< !

(..)--+♥

فعلا برو ب مهناز برس من ناراحت نمیشم :|
جییییییییغ >.<

حسود >.<

ندیدمت ب قرعآن >.<
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Brooklyn Baby
آگهی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=22881&page=94
سپاس بدید
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 150
(11-09-2014، 11:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:49)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا چت شدع تو؟
تو پروفت نوشتی ر*دی کلی :/

شیوا هنوز ویرایشش نکرده ..؟

خوبه .-.

خُب رضا برادر |:

سیفونو بکش !

من چی باید بگم که کارم از سیفونم گذشته |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mïņ̃†êR
برم شنا :-)
خدافس `_`
جاتونم خالی :/
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
نیکی من همیشــه دوست دآشدم برآت همه کـآر بکنم ._.

یـآسی همیشــه دنبـآل این بودم تآ ببینم تو کی آن میشی .. وآآقعا دوستت دارم ._.

آوآ نسبت به تو همیشــه حس خوبی دآشدم ._.

رضــآ از تو خیلی بدم میـآد .. نمیدونم چـرآ ._. قبلا بـآهآت بهتر بودم ._.

سینــآ تو پسر فوق العـآده خوبی هستی از دوستی بـآهـآت وآآقعا خوشحـآلم ._.

مرضی تو جزو اولین دوستآم بودی که هیچوقت نخواستم بـآهآت بد بـآشم تو برام بهترینی ._.

غزل از شخصیتت خوشم میـآد خیلی زیـآد دوستت دارم ._.

رکی تورو کم میشناسم اما برام دوست داشتنی هستی ._.

شیوآ همیشــه بـآ شکلکـآت برآ جـآلبی ._.

همیــن ._.

اگه کسـآیی که تو پروفم هستن رو دیدین بهشون بگین دوستشون دارم ._.

خـدآقظ ..
 سپاس شده توسط [ niki ] ، Brooklyn Baby ، First Star ، Mason ، Thyme ، Mïņ̃†êR ، S R U H ، CTG ، Roxanna
(11-09-2014، 11:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:41)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون اولا دوستت داشدم ..
.
.
.

ولی الان عـآشقتم ._.

جیییییییغ عآشقتم >.<

+-------------------------------------(>.<Wink-------------------------------------+

>----------------------------------------------(._.)----------------------------------------------------<

عق ول کنین این عاشقانه بازیا رو حالم به هم خورد .-.

بچم از بچگیم بدش میومد AngelBig Grin

(11-09-2014، 11:47)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Shiva ~} grou

Nura ~} khosh

MahnaZ ~~} vahidrk Naro azinja (:

RoZz ~} 899
همســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریHeartHeart
تو هنوز دست از این زن گرفتن دست ورنداشتی ؟ ._.
 سپاس شده توسط Thyme ، Mïņ̃†êR
(11-09-2014، 11:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:49)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا چت شدع تو؟
تو پروفت نوشتی ر*دی کلی :/

شیوا هنوز ویرایشش نکرده ..؟

خوبه .-.
انقدر ریزه پیداش نمیکردم باکلی تلاش پیدا شدbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
س.ل.ا.م
مـَسـيـرُ
مـيـشـهـ
سـاخـت از
رو
هَـدَفـ
 سپاس شده توسط First Star
رضا آهنگ های Evanescence ارزش گوش دادن داره به نظرت ؟ .-.
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
(11-09-2014، 11:50)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:41)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2014، 11:39)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون اولا دوستت داشدم ..
.
.
.

ولی الان عـآشقتم ._.

جیییییییغ عآشقتم >.<

+-------------------------------------(>.<Wink-------------------------------------+

>----------------------------------------------(._.)----------------------------------------------------<

عق ول کنین این عاشقانه بازیا رو حالم به هم خورد .-.

بچم از بچگیم بدش میومد AngelBig Grin

(11-09-2014، 11:47)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Shiva ~} grou

Nura ~} khosh

MahnaZ ~~} vahidrk Naro azinja (:

RoZz ~} 899
همســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریHeartHeart

oH my Life ^_^

dashtam azat tarif mikardam jolo ina .. (:

che shohare khubiam mibini ? =}
Unknown
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 150
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان