امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(²

هیممم-.-
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
:/ سلآم!
 سپاس شده توسط Avril. ، ~ُُBön َBáŠŦ~ ، an idiot ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ
(10-09-2014، 18:26)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:22)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:12)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3 سال راهنمایی

3سال دبیرستان

جمعا 6 سال توقع داری یادم مونده باشه؟؟؟؟

دبیـرستان تجربی 4 ساله .

.
ت سومی مگـ ؟

آره×!×

خب بد به حالت ...چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 60

امسال نهـایی داری جـر میری . چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 60

میدونم!!!

مرسی از روحیه:|

اشکـال نداره . . . بزرگ میشیم یاد میکنیم .

منم به امید دخـتربازی انقد روحیه دارم . وگرنه هیچ .

مدرسه ی ما داستانیه . فرار میکردیم . میخندیدم . دعوا میکردیم . بچه های شهر ما با اونا . مث سگ اونا رو میزدیم .

معلما رو مسخره میکردیم . صندلی هاشونو گچی میکنم کونشون سفید میشه . . . Big GrinAngel

اگه ت مدرسه خنده نباشه میشه زندان اوین .

(10-09-2014، 18:27)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:22)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر بلـّـآ

ت تو اون انجمن کامپیوتر چـیکـا میکردی ؟

به فلشخور خیانت میکردم ( ..* ) !

تو خودت چیکار میکردی ؟! ._.

من داشتم به بچه های ایرانی هـک یاد میدادم + کمک به مدیر اون انجمن پویا .
 سپاس شده توسط an idiot
رها تو دخدری یا پسر بلخره؟.__.
رژ رو برم .-. ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، an idiot ، Thyme
(10-09-2014، 18:29)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/ سلآم!
سلاووومBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 60

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
حداقل مبلغ مجاز برای پرداخت مبلغ 3000 تومان میباشد

من میخوام 1000 تومن پلاگین سپاس نصب کنم واس چی باید 3 تومن واریز کنم ؟!bathtime
 سپاس شده توسط an idiot
(10-09-2014، 18:29)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:27)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:24)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــُدافــســ .. c24

کجا؟؟  با اون چیزی که خودم فک میکردم خیلی فرق داشتی!!!!

تـــآ این حد زشتــم .. cry girl ؟

این دختره یاسمیــن چرآ هر دفه یه عکس از خودش میــذآره :| ؟

تو پ.خ توضیح میدم!!! زشت که نه خواهری!!! مامانمم گفت خوشگله*_+
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 60
 سپاس شده توسط Thyme
(10-09-2014، 18:30)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:26)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:22)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:20)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دبیـرستان تجربی 4 ساله .

.
ت سومی مگـ ؟

آره×!×

خب بد به حالت ...چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 60

امسال نهـایی داری جـر میری . چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø³(² 60

میدونم!!!

مرسی از روحیه:|

اشکـال نداره . . . بزرگ میشیم یاد میکنیم .

منم به امید دخـتربازی انقد روحیه دارم . وگرنه هیچ .

مدرسه ی ما داستانیه . فرار میکردیم . میخندیدم . دعوا میکردیم . بچه های شهر ما با اونا . مث سگ اونا رو میزدیم .

معلما رو مسخره میکردیم . صندلی هاشونو گچی میکنم کونشون سفید میشه . . . Big GrinAngel

اگه ت مدرسه خنده نباشه میشه زندان اوین .

(10-09-2014، 18:27)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2014، 18:22)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر بلـّـآ

ت تو اون انجمن کامپیوتر چـیکـا میکردی ؟

به فلشخور خیانت میکردم ( ..* ) !

تو خودت چیکار میکردی ؟! ._.

من داشتم به بچه های ایرانی هـک یاد میدادم + کمک به مدیر اون انجمن پویا .

من رفتم ببینم چه جوریه

حالم بد شد برگشتم :| !

چی بود همش کامپیوتر !

همین فلش خودمون بیتره
(10-09-2014، 18:31)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها تو دخدری یا پسر بلخره؟.__.
2 سال گذشت ولی هنوز نگف .

شاید هر دوش . هم پسر هم دختر .cof
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، an idiot ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان