10-09-2014، 0:40
[b]مواد لازم :
سه قاشق سوپ خوری روغن کنجد
یک عدد پیاز یا سه حبه سیر خرد شده
نصف فلفل سبز خرد شده
400 گرم نخود ،
400 گرم لوبیا قرمز ،
500 گرم سینه مرغ کاملا خرد شده
نصف فنجان کنجد
نصف فنجان جوانه لوبیا سبز
سس زنجبیل ( طبق دستور گفته شده )
طرز تهیه :
پیاز و فلفل را در روغن سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . جوانه لوبیا را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید بقیه مواد را بهمراه سه چهارم از سس زنجبیل را به پیاز و فلفل اضافه کنید . پس از چند دقیقه ، یک چهارم باقیمانده سس زنجبیل را نیز به آن بیفزایید .ده دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود .
منبع:taste.com[/b]
سه قاشق سوپ خوری روغن کنجد
یک عدد پیاز یا سه حبه سیر خرد شده
نصف فلفل سبز خرد شده
400 گرم نخود ،
400 گرم لوبیا قرمز ،
500 گرم سینه مرغ کاملا خرد شده
نصف فنجان کنجد
نصف فنجان جوانه لوبیا سبز
سس زنجبیل ( طبق دستور گفته شده )
طرز تهیه :
پیاز و فلفل را در روغن سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . جوانه لوبیا را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه سرخ کنید بقیه مواد را بهمراه سه چهارم از سس زنجبیل را به پیاز و فلفل اضافه کنید . پس از چند دقیقه ، یک چهارم باقیمانده سس زنجبیل را نیز به آن بیفزایید .ده دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا گوشت مرغ کاملا پخته شود .
منبع:taste.com[/b]