21-08-2012، 11:25
واسه منم این مشکل پیش اومده. یعنی چی باید 20 ارسال داشته باشیم؟؟؟ من پیام هامو پاکشون کردم شدن 5 تا. حالا اصلأ پیام نمیره و خطا میده. لطفأ بگید چیکار کنم. بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
|
عدم ارسال پیام خصوصی ! |
||||||||||||||||||||||||||||||||
21-08-2012، 11:25
واسه منم این مشکل پیش اومده. یعنی چی باید 20 ارسال داشته باشیم؟؟؟ من پیام هامو پاکشون کردم شدن 5 تا. حالا اصلأ پیام نمیره و خطا میده. لطفأ بگید چیکار کنم. بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
21-08-2012، 11:34
ببینید دوستان
شما وقتی یک پیامی رو ارسال میکنید بالا سمت چپ این گزینه ها ددر مورد شما نمایش داده میشود: ارسال ها ... تاریخ عضویت ... سپاس ها ... سپاس شده ... بار در ... ارسال منظور از اینکه ارسال های شما باید به 20 برسه یعنی اون گزینه ی اولی باید عدد 20 رو نشون بده(مثلا مال من الان 647تاس) و درضمن یه چیز دیگه ارسال هایی که شما در گفت گو آزاد (یعنی اینجا: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گفت و گو آزاد نسخه ی 9 ) ارسال میکنید جزو ارسال های اصلی به شمار نمیاد و باید با ارسال در پخش های دیگه تعداد ارسالاتون رو به 20تا برسونید امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق باشید
21-08-2012، 12:23
منظور از ارسال چیست ؟
21-08-2012، 12:54
وای خدا
همین چیزی که شما الان نوشتید خودش یه ارساله منظورم همون پاسخه دیگه از این واضح تر نمیدونم چه جوری بگم
21-08-2012، 12:54
یعنی باید 20تامن ارسال کنم یابه من20تاارسال کنن.تو رو خدا درستش کنین.
21-08-2012، 13:22
شما باید بیست تا پاسخ ارسال کنید
ببینید الان تعداد ارسالای شما 13تاس باید به 20 برسه تو گفت و گو آزاد هم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=14697 ارسالاتون حساب نمیشه این همه بخش انجمن داره شما که الان 13 تا ارسال دارید به هفت تا موضوع دیگه پاسخ ارسال کنید میتونید پ.خ بدید
21-08-2012، 14:13
برای من مینویسه شما هنوز به به ارسالهاي مورد نياز براي ارسال پيام خصوصي دست نيافتهايد. حداقل ارسال مود نياز: 20.
بعد که میخوام پیام ارسال کنم که بتونم از گزینهام استفاده کنم دوباره همینو مینویسه بعدش الان من چهارتا ارسال دارم و اینی که الان دارم میفرستم حساب نیست.
21-08-2012، 14:30
چرا حساب نیست؟
حسابه شما الان 14 تا ارسال دارید به این قسمت برید و در باره ی موضوعات بچه ها نظر بدید تا ارسالاتون به حد مجاز برسه: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19
برید پروفایل من 23 ارسال دارم اینم 24
20 رد شد مشکل من حل نشد حالا چی کار کنم هرکی میدونه بهم پیام بده ولی من نمیتونم ج بدم
21-08-2012، 15:31
میشه زودتر درستش کنین واقعا حوصله ام داره سر میره
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! | |||||
طریقه ی حذف موضوعی که خودتان ارسال کردید !! |