امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

(07-09-2014، 10:48)amir.sh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دعوا کتکیه منم میام
هر كي برد بهش پاستيل ميديم
real eyes                  realize                     real lies
آگهی
(07-09-2014، 10:49)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالاAngel

سوپاس یا سپسا کدوم-___-؟
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(07-09-2014، 10:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

V:هوم بگو؟

نگا میگم بیا ی فرقه بزن..

هم پول توشه ..

هم پیروان پیدا میکنی ..

اسمش میتونی بزاری فرقه خزیه یا مثلا خزلوژی .-.

رضا یکسره داری تیکه میندازی هی هیچی بت نمیگم
ی جا تموم کن دیع
خدایی الان دیه خز رو هم خز کردی با اجازه:|
(._. )

(._.)++++++++>خزشو در اوردی

خفه شو دیگه -_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
man amirrezam 16 sale va esteghlali va ahl mashhad !!!!!!!!!!!
چاکر پاکر نوکر پوکر همهHeart
(07-09-2014، 10:49)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:45)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:41)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:38)پرستو14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:34)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدی فک کردی میخواد بات ازدواج کنه:>
آخه كي با اخلاق گند سينا ميتونه بسازه
من از ادمه خزی مث تو بدم میاد نه دیگران
منم از آدم بد اخلاقي مثل تو بدم مياد
میخواد بدت بیاد میخواد خوشت بیاد واسه من مهم نی..!
نه كه براي من خيلي مهمه
real eyes                  realize                     real lies
چرا پستایی که توی کلیپ میزارم حساب نمیشه ؟

برا من هنوز همون 11 مونده لامصب خو چرا ؟
 سپاس شده توسط Ɗαяк Qυєєη
(07-09-2014، 10:47)Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:43)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:42)Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا ؟ ..
بلع؟!
شما؟!

خنگول :|

خر :|

گاو :|

فلان فلان نشده :|

من کی میتونم باشم که تو رو میشناسم ؟ -_-

فاطی عینک دوست میداری ؟ :|

خنگول .. عینک پدر آدم رو در میاره ..

من ی ماه عینکی بودم داغون شُدم -___________-
ایسان ._.
اگه شیوا بفهمه اون اکاناتت محروم دائمیه آ
 سپاس شده توسط Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ
(07-09-2014، 10:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:46)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-09-2014، 10:43)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگا میگم بیا ی فرقه بزن..

هم پول توشه ..

هم پیروان پیدا میکنی ..

اسمش میتونی بزاری فرقه خزیه یا مثلا خزلوژی .-.

رضا یکسره داری تیکه میندازی هی هیچی بت نمیگم
ی جا تموم کن دیع
خدایی الان دیه خز رو هم خز کردی با اجازه:|
(._. )

(._.)++++++++>خزشو در اوردی

خفه شو دیگه -_-

این همه بم تیکه میپروندی ی بار این حرفو بت زدم لامصب؟
باز صد رحمت ب جنبه ی خودم
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
ایسان شاتل داری نه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ ، Mᴏsᴇs ، CTG
نقل قول: من الان کمتری ک میتونم بت بزن اینه ک در جمله ای نختصر کل خاندان عزیزتو یکی یکی بیارم جلو چشاتپس plzهیسسسسسسسسسسسسسسسسسس
نه باو =)

بچه میترسونی؟=)

تو چیز این حرفا رو نداری داداش !

برو این حرفا رو بزار سرجاش واس تو نیس !

بسته دیگه هم ادامه نده

نقل قول: فاطی عینک دوست میداری ؟ :|

خنگول .. عینک پدر آدم رو در میاره ..

من ی ماه عینکی بودم داغون شُدم -___________-

ایهیم ^_^* ..

بهم میاد ._.

باحاله ^.^
 سپاس شده توسط Oℓ∂ Fяιєη∂ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان