امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 2.73
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝

(06-09-2014، 13:20)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 13:16)reza9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به دوستان خوبم

سلام
احیانن تو داداشه شیوا نیستی؟Big Grin
نه چند سالته؟ من محمد رضام 12 سالمه
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 202 ❝ 75
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~
آگهی
پــوفـــــــــ .. چقــدر بیکـآریم .

الـان مثـلا باید درسـای سال سوممو دوره کنم !!

چه زود گذشت . . .

رسیدم سوم دبیرستان -_- 1-2 سال دیگه دانشگـاه .-. انگار همین دیروز بود به معلم مهدکودک گفته بودم چقدر زشتی  -_- Angel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، hanie directioner
انقدر نگین تاییب :|

پوفف .. من کُجا بفعآلیتم ؟ T_T

موضوع پزشکی گیرم نمیآد ! :|
(06-09-2014، 13:20)reza9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها سلام بلد شدید؟
معذرت یخوده اعصبانی شدم خخخ
AngryAngryAngryConfusedConfusedSleepySleepyUndecidedSmileSmileWinkWinkBig Grin

Big Grinخخخخخخخخخ روش گذاشتن شکلکت تو حلقم خیلی مبتکرانه بود از عصبانی به شاد:cool:

یگانه جان گفتم که تلاشتو بکن و به نکاتی که گفت گوش بده تا تاپیکات با کیفیت بشن 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ~ُُBön َBáŠŦ~ ، t★r G!RL$
دوباره سلام .. !!
 سپاس شده توسط hanie directioner
من تآ شب باس ارسالامُ بکُنم .. 2.400 تآ -_-

یکی بم الهام کُنه .. :|
(06-09-2014، 13:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موضوع گیر نمیارمcry girl
(06-09-2014، 13:25)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-09-2014، 13:20)reza9 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها سلام بلد شدید؟

Big Grinخخخخخخخخخ روش گذاشتن شکلکت تو حلقم خیلی مبتکرانه بود از عصبانی به شاد:cool:

من که باید نویسندگی تو تاریخ رو تو خواب ببینم . fishing

مـحسـن + امیــر دست به یکی کرده بودن من نویسنده نشم . . . نـامردا ادعـا داداش بودنم میکردن برام . . . -_-

به جـای من این پـارمیدا ( اتوسـا1) رو نویسنده کردن  . bathtime درکــــ . حیفــ تاپیکـام -_-

اکانتم در بیاد از تعلیق . سال دیگه از نو تلاش میکنیم . Angel
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
1 ماهه لب تاپو دادم درس کنن یخورده فعالیت کنم نمیدن :||

اها سلام بلد شدید؟

واااا مگه بده؟ ابتکار به خرج بدم نه مثل شما خخخخcryingcryingAngrySadShyRolleyesDodgyDodgyUndecidedUndecidedSleepySmileWinkBig GrinBig GrinBlush:bighug::bighug::bighug::bighug:grougrou

اها سلام بلد شدید؟

واااا مگه بده؟ ابتکار به خرج بدم نه مثل شما خخخخcryingcryingAngrySadShyRolleyesDodgyDodgyUndecidedUndecidedSleepySmileWinkBig GrinBig GrinBlush:bighug::bighug::bighug::bighug:grougrou

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان